akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Edis ve Gazapizm Fanta Fest ile Adana’da

KÜLTÜR 08.07.2022 - 07:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2390+ kez okundu.
 

Edis ve Gazapizm Fanta Fest ile Adana’da

Fanta Fest, 29 Ağustos’ta da Adana’da M1 Merkez’de gerçekleşecek.   Fanta Fest, 8 yıllık aradan sonra müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşıyor. Fanta Fest, 18 Ağustos’tan itibaren yaklaşık bir ay boyunca Samsun’dan Antalya’ya, İzmir’den Şanlıurfa’ya kadar toplam 10 şehire konuk olacak. Pop müzik alanında son dönemin en sevilen ve en yetenekli isimleri arasında gösterilen Edis’in birbirinden güzel şarkılarını, unutulmaz sahne şovlarıyla birleştireceği Fanta Fest’te, rap müzik dünyasını önemli isimlerinden Gazapizm’de en beğenilen şarkılarını sevenleri için seslendirecek. Fanta Fest’in merakla beklenen rotası da belli oldu. 18 Ağustos’ta Ankara’da başlayacak Fanta Fest, sonrasında Samsun (21 Ağustos), Kayseri (23 Ağustos), Malatya (25 Ağustos), Şanlıurfa (27 Ağustos), Adana ( 29 Ağustos), Antalya (2 Eylül),İzmir (5 Eylül), Bursa (7 Eylül) ve İstanbul (10 Eylül) illerine festival coşkusunu getirecek. 

Fanta Fest, 29 Ağustos’ta da Adana’da M1 Merkez’de gerçekleşecek.

 

Fanta Fest, 8 yıllık aradan sonra müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşıyor. Fanta Fest, 18 Ağustos’tan itibaren yaklaşık bir ay boyunca Samsun’dan Antalya’ya, İzmir’den Şanlıurfa’ya kadar toplam 10 şehire konuk olacak.

Pop müzik alanında son dönemin en sevilen ve en yetenekli isimleri arasında gösterilen Edis’in birbirinden güzel şarkılarını, unutulmaz sahne şovlarıyla birleştireceği Fanta Fest’te, rap müzik dünyasını önemli isimlerinden Gazapizm’de en beğenilen şarkılarını sevenleri için seslendirecek.

Fanta Fest’in merakla beklenen rotası da belli oldu.

18 Ağustos’ta Ankara’da başlayacak Fanta Fest, sonrasında Samsun (21 Ağustos), Kayseri (23 Ağustos), Malatya (25 Ağustos), Şanlıurfa (27 Ağustos), Adana ( 29 Ağustos), Antalya (2 Eylül),İzmir (5 Eylül), Bursa (7 Eylül) ve İstanbul (10 Eylül) illerine festival coşkusunu getirecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.