akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

‘Durmadan, yorulmadan çalışacağız’

SİYASET 11.04.2021 - 19:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1113+ kez okundu.
 

‘Durmadan, yorulmadan çalışacağız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Ay,  AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığının yeni binasını, ardından Tellidere Mahallesi’nde esnafları ziyaret ettiler   ‘Durmadan, yorulmadan çalışacağız’   AK Parti Adana Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları Adana’nın ilçelerini ve mahallelerini adım adım geziyor.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı  Mehmet Ay ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan, Tellidere Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret edip bol kazançlar diledi, vatandaşlarla sohbet ettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay önce AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığını yeni binasını ziyaret edip, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.  Parti çalışmaları hakkındaki yapılan görüşmede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı  Mustafa Özkan ve yeni yönetimi ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerine yeni dönemlerinde  görevlerinde başarılar diledi. Sarıeroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza durmadan, yorulmadan çok çalışmaya, gönüller yapmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Adana İl Başkanı Ay da, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Bakanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bizim için Seyhan ilçe teşkilatımız çok önemli. İnşallah hep birlikte genel seçimlerde ve yerel seçimlerde Adana'da başarılı çalışmalara imza atacağız.” AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan da ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ile AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’a teşekkür etti. Başkan Özkan, “Sayın Bakanımızın nazik ziyareti teşkilatımızın tüm kademelerinde ve Seyhan’ımızda büyük heyecan uyandırdı. Teşkilatımıza ve Seyhan’ımıza her zaman vermiş olduğu destek için bakanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Ziyaret sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay  ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan,  Seyhan İlçesi Tellidere Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Sarıeroğlu, Ay ve Özkan, esnaflarla sohbet edip, hayırlı işler diledi, Ramazan aylarını da tebrik ettiler.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Ay,  AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığının yeni binasını, ardından Tellidere Mahallesi’nde esnafları ziyaret ettiler
 
‘Durmadan, yorulmadan çalışacağız’
 
AK Parti Adana Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları Adana’nın ilçelerini ve mahallelerini adım adım geziyor.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı  Mehmet Ay ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan, Tellidere Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret edip bol kazançlar diledi, vatandaşlarla sohbet ettiler.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay önce AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığını yeni binasını ziyaret edip, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.  Parti çalışmaları hakkındaki yapılan görüşmede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı  Mustafa Özkan ve yeni yönetimi ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerine yeni dönemlerinde  görevlerinde başarılar diledi. Sarıeroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza durmadan, yorulmadan çok çalışmaya, gönüller yapmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Ay da, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Bakanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bizim için Seyhan ilçe teşkilatımız çok önemli. İnşallah hep birlikte genel seçimlerde ve yerel seçimlerde Adana'da başarılı çalışmalara imza atacağız.”
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan da ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ile AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’a teşekkür etti. Başkan Özkan, “Sayın Bakanımızın nazik ziyareti teşkilatımızın tüm kademelerinde ve Seyhan’ımızda büyük heyecan uyandırdı. Teşkilatımıza ve Seyhan’ımıza her zaman vermiş olduğu destek için bakanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ziyaret sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay  ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan,  Seyhan İlçesi Tellidere Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Sarıeroğlu, Ay ve Özkan, esnaflarla sohbet edip, hayırlı işler diledi, Ramazan aylarını da tebrik ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.