akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Dünyanın Yolları Barbaros'u Bekliyor

SANAT 05.01.2021 - 02:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2458+ kez okundu.
 

Dünyanın Yolları Barbaros'u Bekliyor

Barbaros 2021’i yepyeni projeler ile karşılıyor. Yeni yılda Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı “Evelallah”ı yorumladığı yeni single çalışmasını Şubat ayında dinleyici ile buluşturacak olan sanatçı, Yunanistan’da çıkacak bir single projesine de hazırlanıyor. Barbaros ayrıca önümüzdeki günlerde Balkanların yıldızı Lena Kovacevic ile bir düet de yapacak.

BARBAROS DÜNYA YOLLARINDA! Barbaros & Lena Kovacevic Yüksek Çözünürlüklü Fotoğraflar Barbaros 2021’i yepyeni projeler ile karşılıyor. Yeni yılda Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı “Evelallah”ı yorumladığı yeni single çalışmasını Şubat ayında dinleyici ile buluşturacak olan sanatçı, Yunanistan’da çıkacak bir single projesine de hazırlanıyor. Barbaros ayrıca önümüzdeki günlerde Balkanların yıldızı Lena Kovacevic ile bir düet de yapacak.  Barbaros, Cafe şarkısıyla Balkanların dünya çapında tanınan sesi Lena Kovacevic ile düet yapmaya hazırlanıyor. Sanatçı bir aileden gelen ve ‘İntiharın Genel Provası’, ‘Yıldız Tozu’ ve ‘Profesyonel’ gibi ülkemizde Devlet, Şehir ve Özel Tiyatrolarda sahnelenen oyunlarından tanıdığımız dünyaca ünlü dramaturg ve yazar Duşan Kovacevic’in kızı olan Lena Kovacevic, Balkanlarda en hit şarkılardan biri haline gelen “Cafe” şarkısını 2020'de Hollanda'da tekrar yayınlayarak Avrupa müzik listelerinde zirveye çıkmıştı. Daha önce karantina döneminde gerçekleştirdiği “80 Günde Müzikli Devri Alem” Instagram yayınlarında Lena Kovacevic’i konuk alan Barbaros, önümüzdeki günlerde sanatçı ile bir araya gelerek yepyeni bir şarkıya imza atacak. Güçlü sesi ve opera eğitimi ile klasik müzikten pop ve caza kadar geniş bir repertuvar sunan Barbaros, Dario Moreno’nun dünya müzik tarihine armağan ettiği farklı dillerdeki şarkılarını senfonik düzenlemeleriyle hazırladığı bir diğer projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şubat’ta Barış Manço Anısına “Evelallah” Barbaros önümüzdeki günlerde bu kez, “Babamın beni elimden tutup götürdüğü ilk konserdir Barış Manço konseri. Müziğe başlama sebebimdir. O gün kulisine girip fotoğraf çektirdiğim anı ve Barış Abinin imza atmasını unutamıyorum. O fotoğraftan yıllar sonra da Mançoloji albümüne, o gün dinlediğim şarkılara geri vokal yapma şansına sahip oldum. “Evelallah” da o şarkılardan biri” dediği “Evelallah”ı yorumladığı single çalışmasını Şubat ayında dinleyici ile buluşturacak.  2021’de Yunanistan’da Yunanca Single Fransızca, İngilizce, İtalyanca, Yunanca konuşan, başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, “Evelallah”ın ardından Yunanistan’da da piyasaya çıkacak bir şarkı yayınlamaya hazırlanıyor.
Barbaros 2021’i yepyeni projeler ile karşılıyor. Yeni yılda Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı “Evelallah”ı yorumladığı yeni single çalışmasını Şubat ayında dinleyici ile buluşturacak olan sanatçı, Yunanistan’da çıkacak bir single projesine de hazırlanıyor. Barbaros ayrıca önümüzdeki günlerde Balkanların yıldızı Lena Kovacevic ile bir düet de yapacak.

BARBAROS DÜNYA YOLLARINDA!

Barbaros & Lena Kovacevic Yüksek Çözünürlüklü Fotoğraflar

Barbaros 2021’i yepyeni projeler ile karşılıyor. Yeni yılda Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı “Evelallah”ı yorumladığı yeni single çalışmasını Şubat ayında dinleyici ile buluşturacak olan sanatçı, Yunanistan’da çıkacak bir single projesine de hazırlanıyor. Barbaros ayrıca önümüzdeki günlerde Balkanların yıldızı Lena Kovacevic ile bir düet de yapacak

Barbaros, Cafe şarkısıyla Balkanların dünya çapında tanınan sesi Lena Kovacevic ile düet yapmaya hazırlanıyor. Sanatçı bir aileden gelen ve ‘İntiharın Genel Provası’, ‘Yıldız Tozu’ ve ‘Profesyonel’ gibi ülkemizde Devlet, Şehir ve Özel Tiyatrolarda sahnelenen oyunlarından tanıdığımız dünyaca ünlü dramaturg ve yazar Duşan Kovacevic’in kızı olan Lena Kovacevic, Balkanlarda en hit şarkılardan biri haline gelen “Cafe” şarkısını 2020'de Hollanda'da tekrar yayınlayarak Avrupa müzik listelerinde zirveye çıkmıştı.

Daha önce karantina döneminde gerçekleştirdiği “80 Günde Müzikli Devri Alem” Instagram yayınlarında Lena Kovacevic’i konuk alan Barbaros, önümüzdeki günlerde sanatçı ile bir araya gelerek yepyeni bir şarkıya imza atacak.

Güçlü sesi ve opera eğitimi ile klasik müzikten pop ve caza kadar geniş bir repertuvar sunan Barbaros, Dario Moreno’nun dünya müzik tarihine armağan ettiği farklı dillerdeki şarkılarını senfonik düzenlemeleriyle hazırladığı bir diğer projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Şubat’ta Barış Manço Anısına “Evelallah”

Barbaros önümüzdeki günlerde bu kez, “Babamın beni elimden tutup götürdüğü ilk konserdir Barış Manço konseri. Müziğe başlama sebebimdir. O gün kulisine girip fotoğraf çektirdiğim anı ve Barış Abinin imza atmasını unutamıyorum. O fotoğraftan yıllar sonra da Mançoloji albümüne, o gün dinlediğim şarkılara geri vokal yapma şansına sahip oldum. “Evelallah” da o şarkılardan biri” dediği “Evelallah”ı yorumladığı single çalışmasını Şubat ayında dinleyici ile buluşturacak. 

2021’de Yunanistan’da Yunanca Single

Fransızca, İngilizce, İtalyanca, Yunanca konuşan, başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, “Evelallah”ın ardından Yunanistan’da da piyasaya çıkacak bir şarkı yayınlamaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.