Dünya Kadınlar Günü’nde Çilek Mobilya’da Etkinlik yapıldı..

EKONOMİ 09.03.2021 - 20:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2083+ kez okundu.
 

Dünya Kadınlar Günü’nde Çilek Mobilya’da Etkinlik yapıldı..

Çilek Mobilya’da Dünya Kadınlar Günü’nde Etkinlik.. Uzmanlar, son zamanlarda hızlanan yoğun yaşam temposunda stresi azaltmak için nefes egzersizleri ile doğru nefes almanın ve zihni rahatlatacak hobi çalışmalarına önem vermek gerektiğinin üzerinde duruyorlar. Bu bağlamda Çilek Mobilya da, kadın çalışanlarıyla Sosyal Medya İçerik Üreticisi ve Nefes Koçu Zeynep Gözübüyük moderatörlüğünde online atölye etkinliği düzenledi. Hobi atölyesiyle başlayan etkinlikte yapılan nefes teknikleri ile ilgili de çeşitli egzersizler, katılımcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Ayrıca, Zeynep Gözübüyük’ün söyleşisine kahveleriyle online platformda eşlik eden Çilek Mobilya çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de hep birlikte kutladı. Etkinliğe katılan personelin yoğun ilgisinden ve memnuniyetinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek; Çilek Mobilya olarak personelleriyle birlikte yapacakları bu tarz etkinliklerin sadece belirli günlerde değil, sıklıkla devam ettireceklerini de vurguladı. Çilek sözlerine; “Hayatın her alanında üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden tüm kadınlarımızın, verdikleri emeklerin karşılık bulması için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Hayatımıza güç katan, ilham veren ve Çilek Ailesinin bir parçası olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve onlarla çalışmaktan gurur duyduğumuzu bilmelerini istiyoruz.” diye devam etti. Vasfiye Çilek bu vesileyle; “Düşleri ile dünyamızı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi

Çilek Mobilya’da Dünya Kadınlar Günü’nde Etkinlik..

Uzmanlar, son zamanlarda hızlanan yoğun yaşam temposunda stresi azaltmak için nefes egzersizleri ile doğru nefes almanın ve zihni rahatlatacak hobi çalışmalarına önem vermek gerektiğinin üzerinde duruyorlar. Bu bağlamda Çilek Mobilya da, kadın çalışanlarıyla Sosyal Medya İçerik Üreticisi ve Nefes Koçu Zeynep Gözübüyük moderatörlüğünde online atölye etkinliği düzenledi.

Hobi atölyesiyle başlayan etkinlikte yapılan nefes teknikleri ile ilgili de çeşitli egzersizler, katılımcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Ayrıca, Zeynep Gözübüyük’ün söyleşisine kahveleriyle online platformda eşlik eden Çilek Mobilya çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de hep birlikte kutladı.

Etkinliğe katılan personelin yoğun ilgisinden ve memnuniyetinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek; Çilek Mobilya olarak personelleriyle birlikte yapacakları bu tarz etkinliklerin sadece belirli günlerde değil, sıklıkla devam ettireceklerini de vurguladı.

Çilek sözlerine; “Hayatın her alanında üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden tüm kadınlarımızın, verdikleri emeklerin karşılık bulması için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Hayatımıza güç katan, ilham veren ve Çilek Ailesinin bir parçası olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve onlarla çalışmaktan gurur duyduğumuzu bilmelerini istiyoruz.” diye devam etti.

Vasfiye Çilek bu vesileyle; “Düşleri ile dünyamızı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.