Dt. Güler, “Her insan sağlıklı, güzel dişleri hak ediyor”

SAĞLIK 18.09.2022 - 11:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2104+ kez okundu.
 

Dt. Güler, “Her insan sağlıklı, güzel dişleri hak ediyor”

Adana Diş Hekimleri Odası ve EDAD işbirliğiyle düzenlenen seminerde konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, her insanın sağlıklı, güzel dişleri hak ettiğini söyleyerek “Diş Kaybının önlenebilmesi için her birey altı ayda bir diş hekimine giderek ağız diş sağlığını kontrol ettirmesi gerekir. Sağlıklı, güzel dişler bir hak’tır.” dedi.   ÇÖMELEKOĞLU, “SEMİNER VE KONGRELERİMİZ SÜRECEK” EDAD Adana Temsilcisi Dr. Ali Özoğlu’nunda hazır bulunduğu seminerde açılış konuşmasını yapan  Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) 2. Başkanı Selim Çömelekoğlu, “EDAD, hızla gelişen teknoloji ile birlikte estetik diş hekimliği alanındaki değişim ve gelişimlerin dünya ile aynı anda ve aynı hızda meslektaşlarımıza ulaştırılmasını misyon edinmiş ve bu hedefi büyük oranda gerçekleştirmiştir” diyerek seminer ve kongrelerini sürdürecekleri söyledi.   DT. GÜLER, “MESLEKİ GELİŞİMDE ÇAĞI YAKALAMALI HATTA ÖNÜNE GEÇMELİYİZ” Seminerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte diş hekimliği mesleği ve diş hekimliğinin de teorik ve pratik olarak evrildiğini ifade eden Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, burada yaptığı konuşmada “Hızla gelişen ve değişen dünyada kaç yıllık hekim olursak olalım bilgilerimizi güncellemek zorundayız. Mesleki gelişimde çağı yakalamalı hatta mümkünse önüne geçmeliyiz. Bu anlamda gerçekleştirilen bilimsel toplantıların ne denli önemli olduğu görülmektedir.” dedi. 15 EKİM’DE SAĞLIK TURİZMİ ÇALIŞTAYI YAPACAĞIZ 15 Ekim 2022 tarihinde ‘Sağlık Turizmi Çalıştayı’ yapacaklarını da dile getiren Başkan Dt. Güler, “Tıbbın her alanında Sağlık Turizmi yapılmaktadır. Adanamızda ‘gurbetçi hasta’ modülünde giden bu sistemi Sağlık Turizmi potansiyeline çıkarma amacındayız. 15 Ekim’de tüm detaylarıyla irdeleyeceğimiz bu çalıştaya tüm diş hekimi meslektaşlarımızı şimdiden davet ediyorum.” diye konuştu. Konuşmaların ardından EDAD Yönetim Kurulu Üyesi Dr. N. Cem Yıldız, “Estetik Bölge İmplant Uygulamalarında Biyo-Mühendislik; Çıkış Profili” konusunda katılımcı diş hekimlerine seminer verdi.

Adana Diş Hekimleri Odası ve EDAD işbirliğiyle düzenlenen seminerde konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, her insanın sağlıklı, güzel dişleri hak ettiğini söyleyerek “Diş Kaybının önlenebilmesi için her birey altı ayda bir diş hekimine giderek ağız diş sağlığını kontrol ettirmesi gerekir. Sağlıklı, güzel dişler bir hak’tır.” dedi.

 

ÇÖMELEKOĞLU, “SEMİNER VE KONGRELERİMİZ SÜRECEK”

EDAD Adana Temsilcisi Dr. Ali Özoğlu’nunda hazır bulunduğu seminerde açılış konuşmasını yapan  Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) 2. Başkanı Selim Çömelekoğlu, “EDAD, hızla gelişen teknoloji ile birlikte estetik diş hekimliği alanındaki değişim ve gelişimlerin dünya ile aynı anda ve aynı hızda meslektaşlarımıza ulaştırılmasını misyon edinmiş ve bu hedefi büyük oranda gerçekleştirmiştir” diyerek seminer ve kongrelerini sürdürecekleri söyledi.

 

DT. GÜLER, “MESLEKİ GELİŞİMDE ÇAĞI YAKALAMALI HATTA ÖNÜNE GEÇMELİYİZ”

Seminerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte diş hekimliği mesleği ve diş hekimliğinin de teorik ve pratik olarak evrildiğini ifade eden Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, burada yaptığı konuşmada “Hızla gelişen ve değişen dünyada kaç yıllık hekim olursak olalım bilgilerimizi güncellemek zorundayız. Mesleki gelişimde çağı yakalamalı hatta mümkünse önüne geçmeliyiz. Bu anlamda gerçekleştirilen bilimsel toplantıların ne denli önemli olduğu görülmektedir.” dedi.

15 EKİM’DE SAĞLIK TURİZMİ ÇALIŞTAYI YAPACAĞIZ

15 Ekim 2022 tarihinde ‘Sağlık Turizmi Çalıştayı’ yapacaklarını da dile getiren Başkan Dt. Güler, “Tıbbın her alanında Sağlık Turizmi yapılmaktadır. Adanamızda ‘gurbetçi hasta’ modülünde giden bu sistemi Sağlık Turizmi potansiyeline çıkarma amacındayız. 15 Ekim’de tüm detaylarıyla irdeleyeceğimiz bu çalıştaya tüm diş hekimi meslektaşlarımızı şimdiden davet ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından EDAD Yönetim Kurulu Üyesi Dr. N. Cem Yıldız, “Estetik Bölge İmplant Uygulamalarında Biyo-Mühendislik; Çıkış Profili” konusunda katılımcı diş hekimlerine seminer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.