DOLU DOLU BİR BAYRAM TATİLİ GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ: AKRA

TURİZM 09.07.2022 - 19:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1572+ kez okundu.
 

DOLU DOLU BİR BAYRAM TATİLİ GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ: AKRA

Şehir merkezine yakınlığının yanı sıra, doğayla iç içe geçen bir konuma sahip Akra Hotel’s bu Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerine dolu dolu vakit geçirecekleri bir program sunuyor.

Arefe Günü itibariyle Akra Hotels’e giriş yapacak ve bayram boyunca konaklayacak misafirlere özel hazırlanan programda, ziyaretçilerini sadece dinlendirmekle kalmayacak aynı zamanda deşarj olmalarını ve güzel anılar biriktirmelerini sağlayacak.   Arefe günü başlayacak ve bayramın dördüncü gününe kadar sürecek olan program kapsamında büyük, küçük herkes için çeşitli aktivitelerin bulunması haricinde, Akra Hotels bahçesinde kurulacak açık hava sinemasıyla daha dingin aktivite planı düşleyenlere nostaljik anlar yaşatmaya hazırlanıyor.   Ailecek gelen misafirlerini unutmayan ve kişilerin bireysel olarak da vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan Akra, çocukların sosyal gelişimini ve becerilerini geliştirecek keyifli atölyelerden, sihirbazlık gösterilerine kadar hiçbir ayrıntıyı atlamıyor. Büyükler içinse; Türk Gecesi’nden, Akra Jazz Band’ın keyifli melodilerine, Latin Quartet müzik ziyafetinden, DJ performanslara kadar her şeyi detaylandıran Akra Hotels sadece dinlenmeyi değil aynı zamanda enerjisi yüksek geçecek eğlenceli anları da yaşamayı garantiliyor.   Lezzetli yemekleri, konforlu ve hiçbir detayın atlanmadığı temiz odaları, keyifli bar ve restoranı, günü havuzda keyif yaparak uğurlamak isteyenler için gün batımı havuzu ve eşsiz manzarasıyla, bu bayram tatilini bir fırsata çevirerek dinlenmek ve maksimum verim almak isteyenler için cazibeli bir adres haline gelen Akra Hotels rotası Antalya olacak ziyaretçilerini bekliyor.
Şehir merkezine yakınlığının yanı sıra, doğayla iç içe geçen bir konuma sahip Akra Hotel’s bu Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerine dolu dolu vakit geçirecekleri bir program sunuyor.

Arefe Günü itibariyle Akra Hotels’e giriş yapacak ve bayram boyunca konaklayacak misafirlere özel hazırlanan programda, ziyaretçilerini sadece dinlendirmekle kalmayacak aynı zamanda deşarj olmalarını ve güzel anılar biriktirmelerini sağlayacak.

 

Arefe günü başlayacak ve bayramın dördüncü gününe kadar sürecek olan program kapsamında büyük, küçük herkes için çeşitli aktivitelerin bulunması haricinde, Akra Hotels bahçesinde kurulacak açık hava sinemasıyla daha dingin aktivite planı düşleyenlere nostaljik anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Ailecek gelen misafirlerini unutmayan ve kişilerin bireysel olarak da vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan Akra, çocukların sosyal gelişimini ve becerilerini geliştirecek keyifli atölyelerden, sihirbazlık gösterilerine kadar hiçbir ayrıntıyı atlamıyor. Büyükler içinse; Türk Gecesi’nden, Akra Jazz Band’ın keyifli melodilerine, Latin Quartet müzik ziyafetinden, DJ performanslara kadar her şeyi detaylandıran Akra Hotels sadece dinlenmeyi değil aynı zamanda enerjisi yüksek geçecek eğlenceli anları da yaşamayı garantiliyor.

 

Lezzetli yemekleri, konforlu ve hiçbir detayın atlanmadığı temiz odaları, keyifli bar ve restoranı, günü havuzda keyif yaparak uğurlamak isteyenler için gün batımı havuzu ve eşsiz manzarasıyla, bu bayram tatilini bir fırsata çevirerek dinlenmek ve maksimum verim almak isteyenler için cazibeli bir adres haline gelen Akra Hotels rotası Antalya olacak ziyaretçilerini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.