akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

DOĞA KOLOJİ’NDE DÜNYA STANDARTLARINDA EĞİTİM

EĞİTİM 02.04.2021 - 07:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2098+ kez okundu.
 

DOĞA KOLOJİ’NDE DÜNYA STANDARTLARINDA EĞİTİM

Geleceğin dünyasına Doğa Koleji’nde bugünden hazır olun! (ÜST BAŞLIK) Adana Doğa Koleji Kampüs Müdürü Hacı Abdullah Kekilli basın mensupları ile bir araya geldi. Kekili, Adana Doğa Koleji’nin mimarisi ve donanımıyla kentte tercih edilen lider eğitim kurumlarından biri olduğunu söyledi. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden olan İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Doğa Koleji’nin dünya standartlarında bir eğitim modeli uyguladığını belirten Hacı Abdullah Kekilli, Doğa Koleji’nin mevcut yapısı ile Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise sayılı okullarından olduğunu ifade etti. Kekilli, “Okulumuz teknolojik alt yapısı, sosyal donanımı, yabancı dil edinimi ve akademik başarıları ile Türkiye ortalamasının çok üstünde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmekte.” dedi. ‘Online eğitimde öncüyüz’ Tüm dünyayı etkileyen Covıd-19 salgını nedeniyle daha önce “e-Doğa” üzerinde kısmen uygulanan online eğitim ile başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Kekilli, sektörde online eğitime en hızlı adapte olan kurum olduklarını kaydetti. Öğrencilerin gelişimini dijital ortamda takip ve kayıt edebilmek için “e-Doğa” sistemini daha da geliştirdiklerini açıklayan Kekilli, “e-Doğa sistemi Milli Eğitim Bakanlığının kullandığı EBA sistemine rol model olmuş ve EBA sistemi ona göre uyarlanmıştır.” diye konuştu. ‘Dijital platform sunduk’  e-Doğa uygulaması ile velilerin Doğa kolejlerinde Türkiye geneli yapılan haftalık D-agis sınavı sonuçlarını, ders programını, öğrencinin sağlık durumunu, öğretmenlerini, kişisel gelişimini, rehberlik işlemlerini, akademik durumunu ve eğitsel performansı anında görebildiklerine değinen Kekilli  “e-Doğa dijital eğitim platformunun teknik altyapısı çok güçlü ve akademik içeriği çok zengin. Öğrencilerimizin önüne okul saatleri dışında eğitimlerini her zaman ve her yerde ulaşabilecekleri bir dijital platform sunduk.” şeklinde konuştu. ‘Başarıya önem veriyoruz’ Doğa Koleji’nin Türkiye’nin dört bir yanındaki kampüsleriyle eğitim sektörüne yön verdiğini vurgulayan Kekilli, dünya standartlarında eğitim sunmaya, öğrencilerinin akademik başarısının yanında hayat başarısına da önem verdiklerini anlattı. Yenilikçi ve çağın gereksinimlerine uygun içeriklerle geleceğe yön verecek bireyleri bugünden yetiştirdiklerini dile getiren Hacı Abdullah Kekilli, şöyle devam etti: “Adana Doğa Kolejimizde modern teknolojiye sahip sınıflarımız, bilişim sınıfları, uygulama sınıfları, atölyeleriyle geniş peyzaj alanı, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, buz pateni ve en önemlisi deneyimli kadrosu bulunuyor. Öğrencilerimiz hayata hazırlarken profesyonel kulüplerle işbirliği yapmaya devam ediyoruz. Bu sezon Beşiktaş Basketbol Spor Okulu okulumuzda faaliyetlerini sürdürecek. Ayrıca Tenis Dağcılık Kulübü ile işbirliği sözleşmesi imzaladık. Adana’nın tek uluslararası turnuvası olan Çukurova CUP tenis turnuvasına Doğa Koleji olarak ana sponsor olduk.”
Geleceğin dünyasına Doğa Koleji’nde bugünden hazır olun! (ÜST BAŞLIK)

Adana Doğa Koleji Kampüs Müdürü Hacı Abdullah Kekilli basın mensupları ile bir araya geldi. Kekili, Adana Doğa Koleji’nin mimarisi ve donanımıyla kentte tercih edilen lider eğitim kurumlarından biri olduğunu söyledi.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden olan İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Doğa Koleji’nin dünya standartlarında bir eğitim modeli uyguladığını belirten Hacı Abdullah Kekilli, Doğa Koleji’nin mevcut yapısı ile Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise sayılı okullarından olduğunu ifade etti. Kekilli, “Okulumuz teknolojik alt yapısı, sosyal donanımı, yabancı dil edinimi ve akademik başarıları ile Türkiye ortalamasının çok üstünde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmekte.” dedi.

‘Online eğitimde öncüyüz’

Tüm dünyayı etkileyen Covıd-19 salgını nedeniyle daha önce “e-Doğa” üzerinde kısmen uygulanan online eğitim ile başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Kekilli, sektörde online eğitime en hızlı adapte olan kurum olduklarını kaydetti. Öğrencilerin gelişimini dijital ortamda takip ve kayıt edebilmek için “e-Doğa” sistemini daha da geliştirdiklerini açıklayan Kekilli, “e-Doğa sistemi Milli Eğitim Bakanlığının kullandığı EBA sistemine rol model olmuş ve EBA sistemi ona göre uyarlanmıştır.” diye konuştu.

‘Dijital platform sunduk’

 e-Doğa uygulaması ile velilerin Doğa kolejlerinde Türkiye geneli yapılan haftalık D-agis sınavı sonuçlarını, ders programını, öğrencinin sağlık durumunu, öğretmenlerini, kişisel gelişimini, rehberlik işlemlerini, akademik durumunu ve eğitsel performansı anında görebildiklerine değinen Kekilli  “e-Doğa dijital eğitim platformunun teknik altyapısı çok güçlü ve akademik içeriği çok zengin. Öğrencilerimizin önüne okul saatleri dışında eğitimlerini her zaman ve her yerde ulaşabilecekleri bir dijital platform sunduk.” şeklinde konuştu.

‘Başarıya önem veriyoruz’

Doğa Koleji’nin Türkiye’nin dört bir yanındaki kampüsleriyle eğitim sektörüne yön verdiğini vurgulayan Kekilli, dünya standartlarında eğitim sunmaya, öğrencilerinin akademik başarısının yanında hayat başarısına da önem verdiklerini anlattı. Yenilikçi ve çağın gereksinimlerine uygun içeriklerle geleceğe yön verecek bireyleri bugünden yetiştirdiklerini dile getiren Hacı Abdullah Kekilli, şöyle devam etti: “Adana Doğa Kolejimizde modern teknolojiye sahip sınıflarımız, bilişim sınıfları, uygulama sınıfları, atölyeleriyle geniş peyzaj alanı, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, buz pateni ve en önemlisi deneyimli kadrosu bulunuyor. Öğrencilerimiz hayata hazırlarken profesyonel kulüplerle işbirliği yapmaya devam ediyoruz. Bu sezon Beşiktaş Basketbol Spor Okulu okulumuzda faaliyetlerini sürdürecek. Ayrıca Tenis Dağcılık Kulübü ile işbirliği sözleşmesi imzaladık. Adana’nın tek uluslararası turnuvası olan Çukurova CUP tenis turnuvasına Doğa Koleji olarak ana sponsor olduk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.