akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Discovery Inc,Admongrel’i seçti

DÜNYA 16.01.2021 - 10:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1320+ kez okundu.
 

Discovery Inc,Admongrel’i seçti

Discovery Inc., “Adreslenebilir TV Reklamları” için Admongrel’i seçti   Discovery Inc., Türkiye’deki ulusal kanalları DMAX ve TLC için Adreslenebilir TV Reklam Ortağı olarak Admongrel’i seçti.     Discovery Inc., Türkiye’deki ulusal kanalları TLC ve DMAX için Adreslenebilir TV pazarında reklam hizmetleri sunmak üzere stratejik ortağı olarak Admongrel’i seçti. Admongrel, yenilikçi teknolojisi ile Türkiye pazarında günlük 2,5 milyon tekil hane erişimine ve 7,5 milyon izlenime sahip.   Admongrel’in kurucu ortaklarından Atila Madakbaş şunları söyledi: “Hızla büyüyen adreslenebilir TV reklam pazarında, yayıncıların iş akışlarına ve aynı zamanda hanelerin TV’lerine entegre olabilmek, deneyimli iş ortakları gerektirir. Discovery’nin gelir akışlarını arttırmanın yanı sıra, ülkedeki izleyici davranışlarını gerçek zamanlı olarak anlamalarına yardımcı olmaktan ve bu konuda bize olan güvenlerinden dolayı gurur duyuyoruz. Adreslenebilir TV pazarını birlikte büyütmeyi ve pazara yenilikçi hizmetler getirmeyi dört gözle bekliyoruz.”   Discovery Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Egemen İnce, “Admongrel, bölgede Adreslenebilir TV pazarını kurdu ve ortaklarına sürekli olarak değerli istatistik ve yenilikçi reklam hizmetleri sunuyor” yorumunu yaptı.   Admongrel, Londra ve İstanbul merkezli bir Adreslenebilir TV şirketi olarak, 60'tan fazla TV kanalına yenilikçi Adreslenebilir TV ve reklam hizmetleri sunmaktadır.   Daha fazla bilgi için lütfen support@admongrel.com adresi ile iletişime geçin.

Discovery Inc., “Adreslenebilir TV Reklamları” için Admongrel’i seçti

 

Discovery Inc., Türkiye’deki ulusal kanalları DMAX ve TLC için Adreslenebilir TV Reklam Ortağı olarak Admongrel’i seçti.
 

 

Discovery Inc., Türkiye’deki ulusal kanalları TLC ve DMAX için Adreslenebilir TV pazarında reklam hizmetleri sunmak üzere stratejik ortağı olarak Admongrel’i seçti. Admongrel, yenilikçi teknolojisi ile Türkiye pazarında günlük 2,5 milyon tekil hane erişimine ve 7,5 milyon izlenime sahip.

 

Admongrel’in kurucu ortaklarından Atila Madakbaş şunları söyledi:

“Hızla büyüyen adreslenebilir TV reklam pazarında, yayıncıların iş akışlarına ve aynı zamanda hanelerin TV’lerine entegre olabilmek, deneyimli iş ortakları gerektirir. Discovery’nin gelir akışlarını arttırmanın yanı sıra, ülkedeki izleyici davranışlarını gerçek zamanlı olarak anlamalarına yardımcı olmaktan ve bu konuda bize olan güvenlerinden dolayı gurur duyuyoruz. Adreslenebilir TV pazarını birlikte büyütmeyi ve pazara yenilikçi hizmetler getirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

 

Discovery Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Egemen İnce, “Admongrel, bölgede Adreslenebilir TV pazarını kurdu ve ortaklarına sürekli olarak değerli istatistik ve yenilikçi reklam hizmetleri sunuyor” yorumunu yaptı.

 

Admongrel, Londra ve İstanbul merkezli bir Adreslenebilir TV şirketi olarak, 60'tan fazla TV kanalına yenilikçi Adreslenebilir TV ve reklam hizmetleri sunmaktadır.

 

Daha fazla bilgi için lütfen support@admongrel.com adresi ile iletişime geçin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.