DEVECİLER, SARIEROĞLU İLE BULUŞTU

GÜNDEM 12.04.2021 - 07:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2191+ kez okundu.
 

DEVECİLER, SARIEROĞLU İLE BULUŞTU

Adana Devecileri Julide Sarıeroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Sayın Jülide Sarıeroğlu ile Ak Parti Seyhan İlçe binasında bir araya gelen Adana Devecileri heyeti anlamlı ziyeret hakkında şu bilgileri paylaştı. Görüşmeye dernek yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. Ak Parti Seyhan ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, İl Başkanı Av. Mehmet Ay ve Seyhan ilçe başkanı Mustafa Özkan katıldı. Adana Devecileri Başkan Faruk İncesoy dernek olarak yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini belirtip, Onursal Başkanımız Cumali İncesoy’un rahatsızlığından kaynaklı ziyarete katılamadığını belirtip selamlarını iletti. Başkan İncesoy  Adana Devecileri olarak kendilerinden olan bir bireyin her zaman yanında olduklarını belirtip başarı dileklerini iletti. Deveci Kızı Jülide Sarıeroğlu, yoğunluğundan ve pandemiden kaynaklı dernek ile ilgili gerekli desteği veremediği için öz eleştiride bulundu. Sarıeroğlu, kendisinin de bu oluşumun bir bireyi olarak çalışmaları takip ettiğini ve onur duyduğunu ifade etti. Sarıeroğlu, bundan sonraki süreçte dernek yöneticileri ile daha çok bir araya geleceğini belirttikten sonra en kısa zamanda dernek binasını da ziyaret edeceğini belirtti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sonlandırıldı.

Adana Devecileri Julide Sarıeroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Sayın Jülide Sarıeroğlu ile Ak Parti Seyhan İlçe binasında bir araya gelen Adana Devecileri heyeti anlamlı ziyeret hakkında şu bilgileri paylaştı.


Görüşmeye dernek yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.
Ak Parti Seyhan ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, İl Başkanı Av. Mehmet Ay ve Seyhan ilçe başkanı Mustafa Özkan katıldı.

Adana Devecileri Başkan Faruk İncesoy dernek olarak yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini belirtip, Onursal Başkanımız Cumali İncesoy’un rahatsızlığından kaynaklı ziyarete katılamadığını belirtip selamlarını iletti.
Başkan İncesoy  Adana Devecileri olarak kendilerinden olan bir bireyin her zaman yanında olduklarını belirtip başarı dileklerini iletti.

Deveci Kızı Jülide Sarıeroğlu, yoğunluğundan ve pandemiden kaynaklı dernek ile ilgili gerekli desteği veremediği için öz eleştiride bulundu.
Sarıeroğlu, kendisinin de bu oluşumun bir bireyi olarak çalışmaları takip ettiğini ve onur duyduğunu ifade etti.

Sarıeroğlu, bundan sonraki süreçte dernek yöneticileri ile daha çok bir araya geleceğini belirttikten sonra en kısa zamanda dernek binasını da ziyaret edeceğini belirtti.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sonlandırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.