DEVA PARTİSİ ADANA’DA YEŞİL ÇİZGİLERİNİ ANLATTI

SİYASET 26.06.2022 - 09:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2384+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ ADANA’DA YEŞİL ÇİZGİLERİNİ ANLATTI

DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı EvrimRızvanoğlu, Kurucular Kurulu üyesi Sedat Kadığolu, Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, “DEVA YeşilÇizgilerini Anlatıyor” başlıklı DEVA Partisi'nin ‘Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı’nı anlatmak içinbugün ilimizde Sivil Toplum Kuruluşları, gazeteciler ve çevreciler ile Seyhan Oteli'nde bir araya geldiler. Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık toplantının açılış konuşmasında: “Siyaset kurumunun toplumun huzur ve refah içerisinde yaşaması için var olan bir kurum olduğunu bu kapsamda Siyasetin en temel görevlerinden birisinin de vatandaşlarımızın temiz bir çevrede sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak olduğunu” söyledi. Sadullah Kısacık yaptığı konuşmada, “Kötü şeyler kendiliğinden, iyi şeyler ise plan ve projeler ile olur. İşte bu nedenle bizler deva partisi olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planını hazırladık. Deva Partisi olarak popülist siyaset, vaat siyaseti, altı dolu olmayan boş söz siyaseti yapmıyoruz. Plan siyaseti, proje siyaseti, reel siyaset yapıyoruz. Adana’da ilk defa siyasi bir parti çevre konusunda paydaşlarla bir etkinlik düzenliyor. Genel Başkan Yardımcımız Sn. Evrim Rızvanoğlu ve Kurucular Kurulu Üyemiz Sn. Sedat Kadıoğlu bugün sizlerle bu eylem planının ayrıntılarını paylaşacaklar. Tabiki her planın iyileştirmeye açık yanları mutlaka olacaktır. Eylem planımızı zenginleştirmemiz için görüş ve önerilerinizin bizler için çok kıymetli olduğunu belirtmek isterim.” dedi.

DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı EvrimRızvanoğlu, Kurucular Kurulu üyesi Sedat Kadığolu, Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, “DEVA YeşilÇizgilerini Anlatıyor” başlıklı DEVA Partisi'nin ‘Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı’nı anlatmak içinbugün ilimizde Sivil Toplum Kuruluşları, gazeteciler ve çevreciler ile Seyhan Oteli'nde bir araya geldiler.

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık toplantının açılış konuşmasında: “Siyaset kurumunun
toplumun huzur ve refah içerisinde yaşaması için var olan bir kurum olduğunu bu kapsamda Siyasetin
en temel görevlerinden birisinin de vatandaşlarımızın temiz bir çevrede sağlıklı bir hayat sürmelerini
sağlamak olduğunu” söyledi.
Sadullah Kısacık yaptığı konuşmada, “Kötü şeyler kendiliğinden, iyi şeyler ise plan ve projeler ile olur.
İşte bu nedenle bizler deva partisi olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için
Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planını hazırladık. Deva Partisi olarak popülist siyaset, vaat siyaseti,
altı dolu olmayan boş söz siyaseti yapmıyoruz. Plan siyaseti, proje siyaseti, reel siyaset yapıyoruz.
Adana’da ilk defa siyasi bir parti çevre konusunda paydaşlarla bir etkinlik düzenliyor. Genel Başkan
Yardımcımız Sn. Evrim Rızvanoğlu ve Kurucular Kurulu Üyemiz Sn. Sedat Kadıoğlu bugün sizlerle bu
eylem planının ayrıntılarını paylaşacaklar. Tabiki her planın iyileştirmeye açık yanları mutlaka
olacaktır. Eylem planımızı zenginleştirmemiz için görüş ve önerilerinizin bizler için çok kıymetli
olduğunu belirtmek isterim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.