DEVA Parkta Etkinlikleri Adana'da gerçekleştirildi

SİYASET 25.07.2022 - 20:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1883+ kez okundu.
 

DEVA Parkta Etkinlikleri Adana'da gerçekleştirildi

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Adnan Menderes Bulvarında, broşür dağıtımı gerçekleştirerek, çay - kahve ikramı yaparak vatandaşlarla buluştu.

DEVA Partisi Adana İl Teşkilatları, DEVA Parkta Etkinlikleri Kapsamında Adana ve İlçelerinde Binlerce Adanalı ile Bir Araya Geldi. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Adana İl Başkanlığı, DEVA Partisi Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığının Türkiye genelinde eşzamanlı olarak uyguladığı DEVA Parkta Etkinliğini ilk olarak Adnan Menderes Bulvarında gerçekleştirdi. DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık yaptığı açıklamada,Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığımızın Türkiyemizin bütün illerinde organize ettiği DEVA Parkta programımızı, bizde Adanamızın farklı noktalarında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bugün Adana İl Başkanlığı olarak Adnan Menderes Bulvarında vatandaşlarımızla buluşurken, Seyhan İlçe Başkanlığımız Telliderede Fatih Sultan Mehmet parkında, Atatürk Parkında ve Merkez Parkında vatandaşlarımızla buluştular. Bu hafta içerisinde Çukurova İlçe Başkanlığımız Doğal Park ve Hayalparkta vatandaşlarımızla bir araya geldiler. Ceyhan İlçe Başkanlığımız, Ceyhan Atatürk Parkı olmak üzere bu hafta parklarda Ceyhanlı hemşehrilerimiz ile etkinlikte bir araya geldiler. Yüreğir İlçe Başkanlığımız Atakent 15 Temmuz Şehitleri Parkında etkinlik yaptılar. Sarıçam İlçe Başkanlığımız, Bayraklı Park ve Şehit İslam Akyüz Parkında etkinlik düzenlediler. Yumurtalık ilçe teşkilatımız Yumurtalık sahil şeridinde halkımız ile bir araya geldi.” Dedi.  
DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Adnan Menderes Bulvarında, broşür dağıtımı gerçekleştirerek, çay - kahve ikramı yaparak vatandaşlarla buluştu.

DEVA Partisi Adana İl Teşkilatları, DEVA Parkta Etkinlikleri Kapsamında Adana ve İlçelerinde Binlerce Adanalı ile Bir Araya Geldi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Adana İl Başkanlığı, DEVA Partisi Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığının Türkiye genelinde eşzamanlı olarak uyguladığı DEVA Parkta Etkinliğini ilk olarak Adnan Menderes Bulvarında gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık yaptığı açıklamada,Genel Merkez
Halkla İlişkiler Başkanlığımızın Türkiyemizin bütün illerinde organize ettiği DEVA
Parkta programımızı, bizde Adanamızın farklı noktalarında gerçekleştirmeyi
planlıyoruz. Bugün Adana İl Başkanlığı olarak Adnan Menderes Bulvarında
vatandaşlarımızla buluşurken, Seyhan İlçe Başkanlığımız Telliderede Fatih Sultan
Mehmet parkında, Atatürk Parkında ve Merkez Parkında vatandaşlarımızla
buluştular. Bu hafta içerisinde Çukurova İlçe Başkanlığımız Doğal Park ve
Hayalparkta vatandaşlarımızla bir araya geldiler. Ceyhan İlçe Başkanlığımız, Ceyhan
Atatürk Parkı olmak üzere bu hafta parklarda Ceyhanlı hemşehrilerimiz ile etkinlikte
bir araya geldiler. Yüreğir İlçe Başkanlığımız Atakent 15 Temmuz Şehitleri Parkında
etkinlik yaptılar. Sarıçam İlçe Başkanlığımız, Bayraklı Park ve Şehit İslam Akyüz
Parkında etkinlik düzenlediler. Yumurtalık ilçe teşkilatımız Yumurtalık sahil şeridinde
halkımız ile bir araya geldi.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.