akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Derman ekipleri pandemide boş durmuyor

GÜNDEM 14.01.2021 - 21:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2139+ kez okundu.
 

Derman ekipleri pandemide boş durmuyor

Büyükşehir “Derman” olmaya devam ediyor   Karantinadaki vatandaşlara ve ihtiyacı olan 65 yaş üzeri Adanalılara günde iki öğün yemek ulaştırma hizmeti sürüyor.   Adana Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri, Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde izolasyonda bulunan vatandaşlar ile 65 yaş üzerindeki Adanalılara0 her gün kahvaltı ve sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.   Adana Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde halkın yanında olmaya devam ettiriyor. Derman ekipleri testi pozitif çıkan ve 65 yaş üzerinde olanlara kahvaltı ve sıcak yemek ulaştırmayı sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, testi pozitif çıkıp karantinada kalmak zorunda olan vatandaşların mağdur olmaması için başlattığı kahvaltı ile sıcak yemek dağıtımını Derman ekipleri büyük bir titizlikle sürdürüyor. Koronavirüs testleri pozitif çıkan ve karantinaya giren vatandaşlara, izolasyon sırasında destek vermek amacıyla başlatılan günde iki öğün yemek uygulaması, ihtiyacı olan 65 yaş üzeri Adanalılar için de hayata geçiriliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, ortalama 5 bin Adanalıya, günlük iki öğün yemek ulaştırıyor. Covid-19 testleri pozitif çıkanlar ile evlerinde yalnız yaşayan yaşlıların müracaatları dikkate alınıyor ve titiz değerlendirmenin ardından evlere yemek servisi yapılıyor.

Büyükşehir “Derman” olmaya devam ediyor

 

Karantinadaki vatandaşlara ve ihtiyacı olan 65 yaş üzeri Adanalılara günde iki öğün yemek ulaştırma hizmeti sürüyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri, Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde izolasyonda bulunan vatandaşlar ile 65 yaş üzerindeki Adanalılara0 her gün kahvaltı ve sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde halkın yanında olmaya devam ettiriyor. Derman ekipleri testi pozitif çıkan ve 65 yaş üzerinde olanlara kahvaltı ve sıcak yemek ulaştırmayı sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, testi pozitif çıkıp karantinada kalmak zorunda olan vatandaşların mağdur olmaması için başlattığı kahvaltı ile sıcak yemek dağıtımını Derman ekipleri büyük bir titizlikle sürdürüyor. Koronavirüs testleri pozitif çıkan ve karantinaya giren vatandaşlara, izolasyon sırasında destek vermek amacıyla başlatılan günde iki öğün yemek uygulaması, ihtiyacı olan 65 yaş üzeri Adanalılar için de hayata geçiriliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, ortalama 5 bin Adanalıya, günlük iki öğün yemek ulaştırıyor.

Covid-19 testleri pozitif çıkanlar ile evlerinde yalnız yaşayan yaşlıların müracaatları dikkate alınıyor ve titiz değerlendirmenin ardından evlere yemek servisi yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.