akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

“Çünkü Okumak Güzeldir”

EĞİTİM 03.01.2021 - 17:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2134+ kez okundu.
 

“Çünkü Okumak Güzeldir”

MİNİK OKURLAR 2020’DE PENA YAYINLARI’NIN ÇOCUK KİTAPLARINDA MACERAYA ÇIKTI   “Çünkü Okumak Güzeldir” anlayışıyla farklı türde birçok kitabın yanı sıra çocuk kitaplarıyla da en çok tercih edilen yayınevleri arasında yer alan Pena Yayınları, 2020 yılında küçük yaştaki okurların öncelikli tercihi oldu.   Dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü oluşturmaya devam eden Pena Yayınları, 2020 yılında da minik okurlarına capcanlı dünyaların kapılarını araladı. Birbirinden renkli ve eğlenceli içeriklerinin yanı sıra minik okurların zihinsel gelişimine de katkı sağlayan Pena Yayınları’nın çocuk kitapları, ebeveynlerin tercihlerinde üst sıralarda bulunmayı başardı. Çocuk Kitaplarının Zirvesine “Sobe!” Serisi Yerleşti Çocuk kitaplarıyla ebeveynlerin tercihleri arasında kendine yer bulan Pena Yayınları etiketli Sobe! serisi, Pena Yayınları’nın en çok tercih edilen çocuk kitapları arasında ilk sırayı aldı. Yıl içinde T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 0-6 yaş grubu çocuklar için “uygun içerikli” olarak değerlendirilen kitaplar arasında tescillenen serideki Sobe! Renkler, Sobe! Uzay, Sobe! İlk Sözcüklerim, Sobe!, Uyku Zamanı, Sobe! Taşıtlar, Sobe! Hayvanlar ve serinin en yeni üyesi Sobe! Sayılar, minik Pena okurlarının bu yılki başucu kitaplarından oldu. Küçük yaştaki okurlarının hayal gücünü ve hafızasını geliştiren bu eğlenceli kitap serisi, ebeveynlerin çocuklarıyla iletişimini güçlendirmesine olanak sağlıyor. Renkli resimleri ve canlı renkleriyle çocukların büyük zevk alacakları serinin üç boyutlu kitapları, hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. Pena Yayınları ile Yeniden Hayat Bulan Klasik Masallar Minik Okurları Maceraya Çıkardı Ödüllü illüstratör Manuela Adreani’nin çizimleriyle yeniden hayat bulan klasik masallar, Pena Yayınları’nda 2020 yılının tercih edilen bir diğer çocuk kitapları arasına girdi. Yaptığı illüstrasyonlar ile çeşitli ülkelerde ödüller kazanan Adreani’nin Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ile Pinokyo kitapları da ebeveynlerin tercihleri arasında üst sıralarda yerini aldı. Matematik Öğrenmek Pena Yayınları ile Daha Eğlenceli Çocukları matematikle tanıştırmak ve kolayca somutlaştırmasını sağlamak için en eğlenceli yöntemleri içeren Çılgın Matematik kitabı da ebeveynlerin favori kitapları arasında girdi. 4-14 yaş arasındaki çocukların sıkılmadan matematiği öğrenmesine destek olan kitap, çocukların matematiği günlük hayatın bir parçası olarak görmesini sağlıyor. Her yerde oynanabilecek oyunlarla matematiği eğlenceli bir aktiviteye dönüştüren kitap sayesinde çocuklar, matematiğin basit ve Pratik yollarını öğrenme fırsatını buluyorlar.

MİNİK OKURLAR 2020’DE PENA YAYINLARI’NIN ÇOCUK KİTAPLARINDA MACERAYA ÇIKTI

 

“Çünkü Okumak Güzeldir” anlayışıyla farklı türde birçok kitabın yanı sıra çocuk kitaplarıyla da en çok tercih edilen yayınevleri arasında yer alan Pena Yayınları, 2020 yılında küçük yaştaki okurların öncelikli tercihi oldu.

 

Dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü oluşturmaya devam eden Pena Yayınları, 2020 yılında da minik okurlarına capcanlı dünyaların kapılarını araladı. Birbirinden renkli ve eğlenceli içeriklerinin yanı sıra minik okurların zihinsel gelişimine de katkı sağlayan Pena Yayınları’nın çocuk kitapları, ebeveynlerin tercihlerinde üst sıralarda bulunmayı başardı.

Çocuk Kitaplarının Zirvesine “Sobe!” Serisi Yerleşti

Çocuk kitaplarıyla ebeveynlerin tercihleri arasında kendine yer bulan Pena Yayınları etiketli Sobe! serisi, Pena Yayınları’nın en çok tercih edilen çocuk kitapları arasında ilk sırayı aldı. Yıl içinde T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 0-6 yaş grubu çocuklar için “uygun içerikli” olarak değerlendirilen kitaplar arasında tescillenen serideki Sobe! Renkler, Sobe! Uzay, Sobe! İlk Sözcüklerim, Sobe!, Uyku Zamanı, Sobe! Taşıtlar, Sobe! Hayvanlar ve serinin en yeni üyesi Sobe! Sayılar, minik Pena okurlarının bu yılki başucu kitaplarından oldu. Küçük yaştaki okurlarının hayal gücünü ve hafızasını geliştiren bu eğlenceli kitap serisi, ebeveynlerin çocuklarıyla iletişimini güçlendirmesine olanak sağlıyor. Renkli resimleri ve canlı renkleriyle çocukların büyük zevk alacakları serinin üç boyutlu kitapları, hem eğlendiriyor hem de öğretiyor.

Pena Yayınları ile Yeniden Hayat Bulan Klasik Masallar Minik Okurları Maceraya Çıkardı

Ödüllü illüstratör Manuela Adreani’nin çizimleriyle yeniden hayat bulan klasik masallar, Pena Yayınları’nda 2020 yılının tercih edilen bir diğer çocuk kitapları arasına girdi. Yaptığı illüstrasyonlar ile çeşitli ülkelerde ödüller kazanan Adreani’nin Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ile Pinokyo kitapları da ebeveynlerin tercihleri arasında üst sıralarda yerini aldı.

Matematik Öğrenmek Pena Yayınları ile Daha Eğlenceli

Çocukları matematikle tanıştırmak ve kolayca somutlaştırmasını sağlamak için en eğlenceli yöntemleri içeren Çılgın Matematik kitabı da ebeveynlerin favori kitapları arasında girdi. 4-14 yaş arasındaki çocukların sıkılmadan matematiği öğrenmesine destek olan kitap, çocukların matematiği günlük hayatın bir parçası olarak görmesini sağlıyor. Her yerde oynanabilecek oyunlarla matematiği eğlenceli bir aktiviteye dönüştüren kitap sayesinde çocuklar, matematiğin basit ve Pratik yollarını öğrenme fırsatını buluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.