Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Dayı şov.

SANAT 27.11.2021 - 21:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2507+ kez okundu.
 

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Dayı şov.

“BELLİ ZEVKLERİ OLAN BİR İNSANIM, TAVİZ VERMİYORUM”

Oyuncu Yasemin Kay Allen ve hem oyuncu hem talk şov sunucusu olan Sergen Deveci bu hafta Dayı Şov’un konukları oldular. “İki oyuncu, iki şovmen bir programa fazla mı” sorusunu akla getiren bölüm, Dayı’nın tabiriyle adeta ihtiras fırtınası gibiydi! Sergen Deveci ünlü Türk şovmenleri tek tek taklit etmesiyle seyircileri ve stüdyodakileri kahkahaya boğarken, Yasemin Kay Allen kendisine “snob” diyenlere cevabı hem açıklamalarıyla hem de esprileri ve yüksek enerjisiyle verdi.   Cuma gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Dayı Şov’un bu haftaki konukları başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen ile sevilen talk şov sunucusu Sergen Deveci idi. Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin stüdyoda izleyiciler arasında olduğu bölüm, Paptircem’in keyifli parçaları ve eğlenceli skeçlerle su gibi akarak 1 saatlik yayın süresini aştı.    İngiliz asıllı olan ve orada “Strike Back” isimli bir dizide oynayan Yasemin Kay Allen, yurtdışında çalışmakla Türkiye’de çalışmak arasındaki farkı soran Dayı’ya, “Çok eğlenceliydi. 12 saati geçince yapımcı gelip seti durduruyor. Buradaki gibi sürmüyor” yanıtını verdi.    Yasemin Kay Allen’ın İngiliz kökleriyle ilgili sohbete karşılık kendisinin de Kocaelili olduğunu vurgulayan Sergen Deveci, yurtdışı projeleri olup olmadığıyla ilgili soruyu, “Maksimum Kıbrıs oldu” şeklinde cevapladı.   Çocukluğu Avustralya’da geçen Allen, gençliğinde pizzacıda çalışırken bir gün depo alanına girdiğinde buzların üzerinde eli kadar bir böcek gördüğünü anlattı ve “Önce kıyamadık. Öldürsek mi atsak mı diye düşünürken, biraz tehlikeli bir şeye benziyor dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Hemen öldürdüler” sözleriyle hikayesini tamamladı.   “Utangaçlığımdan ötürü geliştirdiğim bir defans mekanizması” Dayı’nın kendisine snob diyenler olduğunu hatırlatması üzerine güzel oyuncu, “Belli zevkleri olan bir insanım, taviz de vermiyorum bazen. Bu beni snob yapıyorsa…” dedi. Allen, İngiliz olduğu için kanında snob’luk olduğunu söylese de, sonrasında bunun utangaçlığından ötürü geliştirdiği bir defans mekanizması olduğunu söyledi. Sergen Deveci’nin, “Sen snob olmak ister miydin” sorusuna başarılı oyuncuya atfen, “Karşılığı böyle güzel olacaksa, isterdim” şeklinde yanıt vermesi ise stüdyodan alkış aldı.   
“BELLİ ZEVKLERİ OLAN BİR İNSANIM, TAVİZ VERMİYORUM”

Oyuncu Yasemin Kay Allen ve hem oyuncu hem talk şov sunucusu olan Sergen Deveci bu hafta Dayı Şov’un konukları oldular. “İki oyuncu, iki şovmen bir programa fazla mı” sorusunu akla getiren bölüm, Dayı’nın tabiriyle adeta ihtiras fırtınası gibiydi! Sergen Deveci ünlü Türk şovmenleri tek tek taklit etmesiyle seyircileri ve stüdyodakileri kahkahaya boğarken, Yasemin Kay Allen kendisine “snob” diyenlere cevabı hem açıklamalarıyla hem de esprileri ve yüksek enerjisiyle verdi.

 

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Dayı Şov’un bu haftaki konukları başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen ile sevilen talk şov sunucusu Sergen Deveci idi. Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin stüdyoda izleyiciler arasında olduğu bölüm, Paptircem’in keyifli parçaları ve eğlenceli skeçlerle su gibi akarak 1 saatlik yayın süresini aştı. 

 

İngiliz asıllı olan ve orada “Strike Back” isimli bir dizide oynayan Yasemin Kay Allen, yurtdışında çalışmakla Türkiye’de çalışmak arasındaki farkı soran Dayı’ya, “Çok eğlenceliydi. 12 saati geçince yapımcı gelip seti durduruyor. Buradaki gibi sürmüyor” yanıtını verdi. 

 

Yasemin Kay Allen’ın İngiliz kökleriyle ilgili sohbete karşılık kendisinin de Kocaelili olduğunu vurgulayan Sergen Deveci, yurtdışı projeleri olup olmadığıyla ilgili soruyu, “Maksimum Kıbrıs oldu” şeklinde cevapladı.

 

Çocukluğu Avustralya’da geçen Allen, gençliğinde pizzacıda çalışırken bir gün depo alanına girdiğinde buzların üzerinde eli kadar bir böcek gördüğünü anlattı ve “Önce kıyamadık. Öldürsek mi atsak mı diye düşünürken, biraz tehlikeli bir şeye benziyor dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Hemen öldürdüler” sözleriyle hikayesini tamamladı.

 

“Utangaçlığımdan ötürü geliştirdiğim bir defans mekanizması”

Dayı’nın kendisine snob diyenler olduğunu hatırlatması üzerine güzel oyuncu, “Belli zevkleri olan bir insanım, taviz de vermiyorum bazen. Bu beni snob yapıyorsa…” dedi. Allen, İngiliz olduğu için kanında snob’luk olduğunu söylese de, sonrasında bunun utangaçlığından ötürü geliştirdiği bir defans mekanizması olduğunu söyledi. Sergen Deveci’nin, “Sen snob olmak ister miydin” sorusuna başarılı oyuncuya atfen, “Karşılığı böyle güzel olacaksa, isterdim” şeklinde yanıt vermesi ise stüdyodan alkış aldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.