akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Çulhaoğlu Adana'da çalışmalarına devam ediyor.

SİYASET 01.11.2020 - 19:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1996+ kez okundu.
 

Çulhaoğlu Adana'da çalışmalarına devam ediyor.

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU,   Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.   İyi Parti Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU, bazı çalışmalar için geldiği Adana'da İyi Parti Adana il Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU'nu da ziyaret ederek gündemdeki konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundular.  İlçe Başkanları  ve Meclis Üyeleriyle birlikte  İl Başkanlığını  ziyaret eden Metanet ÇULHAOĞLU İl Başkanı BOYVADAOĞLU ile ,Ülke Gündemdeki konular ve Siyasi gelişmeler hakkında konuştuk,diyerek ziyaret sebebini dile getirdi  BOYVADAOĞLU ise  İyi Parti Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyarete gelen vekilimizle  karşılıklı fikir alışverişlerişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretletlerinden dolayı teşekkür ediyorum,dedi.  

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU,   Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU, bazı çalışmalar için geldiği Adana'da İyi Parti Adana il Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU'nu da ziyaret ederek gündemdeki konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

 İlçe Başkanları  ve Meclis Üyeleriyle birlikte  İl Başkanlığını  ziyaret eden Metanet ÇULHAOĞLU İl Başkanı BOYVADAOĞLU ile ,Ülke Gündemdeki konular ve Siyasi gelişmeler hakkında konuştuk,diyerek ziyaret sebebini dile getirdi 

BOYVADAOĞLU ise  İyi Parti Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyarete gelen vekilimizle  karşılıklı fikir alışverişlerişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretletlerinden dolayı teşekkür ediyorum,dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.