akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Çukurova Üniversitesinde 23 Nisan Coşkusu…

ÇOCUK 21.04.2022 - 07:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1397+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesinde 23 Nisan Coşkusu…

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri Çukurova Üniversitesinde coşkuyla başladı. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, ÇÜ Anaokulu tarafından düzenlenen şenlikte çocuklarla marş söyleyip dans etti…   ÇÜ Anaokulu tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği ile dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerine başlandı. Şenliğe Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, Anaokulu Müdürü Mine Doğan, eğitimciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.   Rektör Prof. Dr. Tuncel, Miniklerle Dans Edip Şarkı Söyledi Minikler Rektör Prof. Dr. Tuncel’i ellerinde Türk bayrakları ve İzmir Marşı eşliğinde, coşkuyla karşıladı. Çocuklarla marş söyleyen Prof. Dr. Tuncel, onlarla birlikte dans edip, gösterilerine eşlik etti.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri Çukurova Üniversitesinde coşkuyla başladı. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, ÇÜ Anaokulu tarafından düzenlenen şenlikte çocuklarla marş söyleyip dans etti…

 

ÇÜ Anaokulu tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği ile dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerine başlandı. Şenliğe Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, Anaokulu Müdürü Mine Doğan, eğitimciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Miniklerle Dans Edip Şarkı Söyledi

Minikler Rektör Prof. Dr. Tuncel’i ellerinde Türk bayrakları ve İzmir Marşı eşliğinde, coşkuyla karşıladı. Çocuklarla marş söyleyen Prof. Dr. Tuncel, onlarla birlikte dans edip, gösterilerine eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.