akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği Büyük Coşkuyla Başladı

YAŞAM 24.05.2022 - 07:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1622+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği Büyük Coşkuyla Başladı

Çukurova Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenliğinin bu yıl 28.’si düzenlendi. Balcalı Kampüsü’nde gerçekleştirilen şenlikler Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından şenlik korteji ile başladı.

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği etkinlikleri Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Hayri levent Yılmaz, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu, akademisyenler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.   Bu Yıl 28.’si Düzenleniyor Çok sayıda etkinlik ve konserlerin yer aldığı Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yerleşke içerisindeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 28. Bahar Şenliği, bando eşliğinde kortej yürüyüşüyle devam etti.   Şenlik alanındaki tören, öğrenciler adına Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Altıntaş’ın konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in konuşmasıyla devam etti.
Çukurova Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenliğinin bu yıl 28.’si düzenlendi. Balcalı Kampüsü’nde gerçekleştirilen şenlikler Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından şenlik korteji ile başladı.

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği etkinlikleri Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Hayri levent Yılmaz, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu, akademisyenler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Bu Yıl 28.’si Düzenleniyor

Çok sayıda etkinlik ve konserlerin yer aldığı Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yerleşke içerisindeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 28. Bahar Şenliği, bando eşliğinde kortej yürüyüşüyle devam etti.

 

Şenlik alanındaki tören, öğrenciler adına Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Altıntaş’ın konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in konuşmasıyla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.