Çukurova İç Hastalıkları Günleri Yapıldı

GÜNDEM 01.06.2022 - 06:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1996+ kez okundu.
 

Çukurova İç Hastalıkları Günleri Yapıldı

Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen 1.Çukurova İç Hastalıkları Günleri, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amifisi’nde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Prof. Dr. Tuncel: “Pandemi Bize, Yüz yüze Toplantıların Bir Ayrıcalık Olduğunu Hatırlattı” Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çukurova Üniversitesi Rektörü ve Kongre Onursal Başkanı Prof. Dr. Meryem Tuncel sözlerine covid-19 salgınında yaşamını yitiren meslektaşlarını anarak başladı. “Son birkaç yıl Covid-19 salgını nedeniyle çok zorlu geçti. Şimdi bu salonda yeniden yüz yüze böyle bir toplantı yapabilmenin nasıl bir ayrıcalık olduğunu çok iyi anladık” diyen Prof. Dr. Tuncel, “Ülkemiz ve tüm dünyanın bir daha böyle bir salgın yaşamamasını diliyor, salgında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. Kongre Başkanı Prof. Dr. Özgür Özyılkan ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Tıp Fakültesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Hilmi Erdem Sümbül, yaptıkları konuşmalarda kongre içeriği ve Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği çalışmaları hakkında bilgi aktardılar.

Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen 1.Çukurova İç Hastalıkları Günleri, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amifisi’nde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Prof. Dr. Tuncel: “Pandemi Bize, Yüz yüze Toplantıların Bir Ayrıcalık Olduğunu Hatırlattı”

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çukurova Üniversitesi Rektörü ve Kongre Onursal Başkanı Prof. Dr. Meryem Tuncel sözlerine covid-19 salgınında yaşamını yitiren meslektaşlarını anarak başladı. “Son birkaç yıl Covid-19 salgını nedeniyle çok zorlu geçti. Şimdi bu salonda yeniden yüz yüze böyle bir toplantı yapabilmenin nasıl bir ayrıcalık olduğunu çok iyi anladık” diyen Prof. Dr. Tuncel, “Ülkemiz ve tüm dünyanın bir daha böyle bir salgın yaşamamasını diliyor, salgında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Özgür Özyılkan ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Tıp Fakültesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Hilmi Erdem Sümbül, yaptıkları konuşmalarda kongre içeriği ve Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği çalışmaları hakkında bilgi aktardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.