Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Adnan Dinibütün,toprağa verildi.

DİĞER 16.02.2021 - 07:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1561+ kez okundu.
 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Adnan Dinibütün,toprağa verildi.

Adnan Dinibütün toprağa verildi

Uzun yıllar TVA'da kameramanlık yapan, basın camiasının emektarlarından Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Adnan Dinibütün, kaldırıldığı hastanede üç aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Dinibütün için Ali Hocalı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Pandemi tedbirlerine uyularak yapılan törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mustafa Özke, Başkan Yardımcısı Engin Kanber, Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, 25 ve 26. Dönem CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, MHP Seyhan Belediye Meclis üyesi Şehmus Uçar, meslektaşları ve koyu taraftarı olduğu Adanasporlular ile dostları, sevenleri ve ailesi katıldı. Kameraman Adnan Dinibütün, yapılan törenin ve edilen duaların ardından Ali Hocalı Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Adnan Dinibütün toprağa verildi

Uzun yıllar TVA'da kameramanlık yapan, basın camiasının emektarlarından Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Adnan Dinibütün, kaldırıldığı hastanede üç aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Dinibütün için Ali Hocalı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.
Pandemi tedbirlerine uyularak yapılan törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mustafa Özke, Başkan Yardımcısı Engin Kanber, Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, 25 ve 26. Dönem CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, MHP Seyhan Belediye Meclis üyesi Şehmus Uçar, meslektaşları ve koyu taraftarı olduğu Adanasporlular ile dostları, sevenleri ve ailesi katıldı.
Kameraman Adnan Dinibütün, yapılan törenin ve edilen duaların ardından Ali Hocalı Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.