Cüce'nin Askerlik Heyecanı

YAŞAM 04.09.2021 - 21:39, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1764+ kez okundu.
 

Cüce'nin Askerlik Heyecanı

Cüce'nin Askerlik Heyecanı Adana'da özel bir okulda eğitim gören Down Sendromlu Cabbar Cüce'nin (23) asker olma isteğini ailesi ve Adana'nın Yumurtalık İlçesi'ne bağlı İlçe Jandarma Komutanlığı yerine getirerek, Cüce'nin mutluluğuna ortak oldu. EN GÜZEL ASKER SELAMI Evinde askeri kıyafet giyerek, hazır bekleyen Cabbar Cüce'yi jandarma ekipleri askeri araçla alarak İlçe Jandarma Komutanlığı'nda hazırlanan tören alanına götürdü. Burada düzenlenen çeşitli etkinliklerle katılan Cabbar Cüce, sık sık asker selamı verdi. İYİ Kİ VARSIN JANDARMA  Çocuklarının bir günde olsa asker olmasından dolayı büyük mutluluk yaşayan Cüce ailesi, kendilerine ve oğullarına bu gururu yaşatan Yumurtalık İlçesi Jandarma Komutanlığı'na sonsuz teşekkür ederek, minnettar olduklarını söyledi.

Cüce'nin Askerlik Heyecanı

Adana'da özel bir okulda eğitim gören Down Sendromlu Cabbar Cüce'nin (23) asker olma isteğini ailesi ve Adana'nın Yumurtalık İlçesi'ne bağlı İlçe Jandarma Komutanlığı yerine getirerek, Cüce'nin mutluluğuna ortak oldu.

EN GÜZEL ASKER SELAMI
Evinde askeri kıyafet giyerek, hazır bekleyen Cabbar Cüce'yi jandarma ekipleri askeri araçla alarak İlçe Jandarma Komutanlığı'nda hazırlanan tören alanına götürdü.

Burada düzenlenen çeşitli etkinliklerle katılan Cabbar Cüce, sık sık asker selamı verdi.

İYİ Kİ VARSIN JANDARMA 
Çocuklarının bir günde olsa asker olmasından dolayı büyük mutluluk yaşayan Cüce ailesi, kendilerine ve oğullarına bu gururu yaşatan Yumurtalık İlçesi Jandarma Komutanlığı'na sonsuz teşekkür ederek, minnettar olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.