akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi

EĞİTİM 05.07.2022 - 06:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1621+ kez okundu.
 

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencilerinin 4 yıllık eğitim sürecinin sonucunda ürettikleri nitelikli çalışmaların ortaya konulduğu ‘Mezuniyet Sergisi’, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in katılımıyla açıldı.

TT 406 Diploma Projesi dersi kapsamında gerçekleştirilen ve Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde açılan sergide Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Engin Alpat, Doç. Dr. Mine Ceranoğlu, Doç. Dr. S. Tuğba Arabalı Koşar ve Öğr. Gör. Dr. Hande Bilvar danışmanlığında hazırlanan baskı tasarımı, giysi tasarımı ve lif sanatından oluşan çalışmalar yer alıyor.   Prof. Dr. Tuncel: “Üniversiteniz Sizi Her Zaman Desteklemeye Devam Edecek”  Mezuniyet sergisindeki eserlerin yer aldığı bölümleri tek tek gezen Rektör Prof. Dr. Tuncel, eserler hakkında mezunlardan detaylı bilgi alıp onlarla sohbet etti. Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Tuncel, “Öğrencilerimiz, her biri kendi stantlarında durarak çalışmalarını, çıkış noktalarını, tekniklerini aktardılar; çok başarılı çalışmalar var. Öğrencilerimiz bu sergiyle çalışma hayatına başlamadan bir ön deneyim kazanmış oldu. Hepsini tek tek kutluyorum.” dedi.   Çukurova Üniversitesinin öğrencilere sadece eğitim veren bir kurum olmadığını belirten Prof. Dr. Tuncel, aynı zamanda mezunlarının tüm hayatları boyunca gönül bağıyla bağlı olduğu bir ışık kaynağı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Tuncel, öğrencilik hayatlarında olduğu gibi mezunlarını her zaman desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencilerinin 4 yıllık eğitim sürecinin sonucunda ürettikleri nitelikli çalışmaların ortaya konulduğu ‘Mezuniyet Sergisi’, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in katılımıyla açıldı.

TT 406 Diploma Projesi dersi kapsamında gerçekleştirilen ve Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde açılan sergide Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Engin Alpat, Doç. Dr. Mine Ceranoğlu, Doç. Dr. S. Tuğba Arabalı Koşar ve Öğr. Gör. Dr. Hande Bilvar danışmanlığında hazırlanan baskı tasarımı, giysi tasarımı ve lif sanatından oluşan çalışmalar yer alıyor.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Üniversiteniz Sizi Her Zaman Desteklemeye Devam Edecek” 

Mezuniyet sergisindeki eserlerin yer aldığı bölümleri tek tek gezen Rektör Prof. Dr. Tuncel, eserler hakkında mezunlardan detaylı bilgi alıp onlarla sohbet etti.

Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Tuncel, “Öğrencilerimiz, her biri kendi stantlarında durarak çalışmalarını, çıkış noktalarını, tekniklerini aktardılar; çok başarılı çalışmalar var. Öğrencilerimiz bu sergiyle çalışma hayatına başlamadan bir ön deneyim kazanmış oldu. Hepsini tek tek kutluyorum.” dedi.  

Çukurova Üniversitesinin öğrencilere sadece eğitim veren bir kurum olmadığını belirten Prof. Dr. Tuncel, aynı zamanda mezunlarının tüm hayatları boyunca gönül bağıyla bağlı olduğu bir ışık kaynağı olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Tuncel, öğrencilik hayatlarında olduğu gibi mezunlarını her zaman desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.