COVID – 19’a KARŞI BİR DAMLA MUCİZE

SAĞLIK 03.11.2020 - 19:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1883+ kez okundu.
 

COVID – 19’a KARŞI BİR DAMLA MUCİZE

Lactone Life Carvacrol Damla Yıllardır birçok araştırmanın sonucunda doğada 350 tür kekik olduğu tespit edilmiştir. Fakat dünyada bir kaç kekik türü var, sadece ülkemiz topraklarında yetişiyor. En önemli özelliği de yağının içinde carvacrol hammaddesinin olması. Bu özel kekik türünü L’actone Kozmetik AR-GE çalışmaları ile birleştirerek, ağız spreyi, damla, soft jel, çay ve el dezenfektanı ürünlerini satışa sunuyor.   Carvacrol Damla, içeriğinde carvacrol, antiviral, antibakteriyel ve mantar önleyici aktivite sayesinde burun ve solunum yollarındaki mikropları öldürüyor. Zürih Üniversitesi başta olmak üzere 46 Uluslararası üniversite, carvacrol hammaddesinin iyileştirici özelliğinin ve COVID - 19 dahil birçok virüsün DNA zincirini parçalayarak yok olmasına yardımcı olduğunu onayladı. Kekiğin mikrop kırıcı özelliği sayesin de mikropların vücuda yayılmasını da önlüyor.       Kullanım: Günde 2-4 kez 2-3 damla. Bir bardak(200 ml)kaynar suya ekleyerek çıkan buharı içinize çekiniz. Bu işleme su soğuyana kadar devam ediniz. Önerilen günlük dozu aşmayınız.

Lactone Life Carvacrol Damla

Yıllardır birçok araştırmanın sonucunda doğada 350 tür kekik olduğu tespit edilmiştir.

Fakat dünyada bir kaç kekik türü var, sadece ülkemiz topraklarında yetişiyor. En önemli özelliği de yağının içinde carvacrol hammaddesinin olması. Bu özel kekik türünü L’actone Kozmetik AR-GE çalışmaları ile birleştirerek, ağız spreyi, damla, soft jel, çay ve el dezenfektanı ürünlerini satışa sunuyor.

 

Carvacrol Damla, içeriğinde carvacrol, antiviral, antibakteriyel ve mantar önleyici aktivite sayesinde burun ve solunum yollarındaki mikropları öldürüyor. Zürih Üniversitesi başta olmak üzere 46 Uluslararası üniversite, carvacrol hammaddesinin iyileştirici özelliğinin ve COVID - 19 dahil birçok virüsün DNA zincirini parçalayarak yok olmasına yardımcı olduğunu onayladı. Kekiğin mikrop kırıcı özelliği sayesin de mikropların vücuda yayılmasını da önlüyor.

 

 

 

Kullanım:

Günde 2-4 kez 2-3 damla. Bir bardak(200 ml)kaynar suya ekleyerek çıkan buharı içinize çekiniz. Bu işleme su soğuyana kadar devam ediniz. Önerilen günlük dozu aşmayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.