Conor McGregor ve Dustin Poirier; karşı karşıya geliyor

SPOR 17.01.2021 - 16:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2374+ kez okundu.
 

Conor McGregor ve Dustin Poirier; karşı karşıya geliyor

Dövüş Adası’nda McGregor’lı Dövüş Maratonu   Conor McGregor ve Dustin Poirier; ilk maçlarından 6 yıl sonra bu kez UFC’nin Abu Dhabi’deki “Dövüş Adası”nda karşı karşıya geliyor.   Dövüş sporu ve MMA severler için 2021, UFC’de birbirinden müthiş dövüş geceleriyle başlıyor.  16-24 Ocak tarihleri arasında Abu Dhabi’deki Yas Adası’nda gerçekleştirilecek maçlarla, dövüş severler bir haftada üç dövüş gecesini birden izleyebilecekler. 24 Ocak’ta Dövüş Adası’ndaki final gecesinde “The Diamond” Dustin Poirier ile “The Notorious” Conor McGregor 6 yıl sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu nefes kesen karşılaşmaların tamamı Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek.   UFC tutkunlarının hayalini kurduğu “Dövüş Adası” geçen sene başlayan küresel salgın nedeniyle Abu Dhabi’de kurulmuştu. Fight Island; bu sene de nefes kesen mücadelelere ev sahipliği yapacak. Dövüş Adası’nda bu senenin ilk dövüş gecesi 16 Ocak’ta gerçekleştirilecek, Max Holloway ve Calvin Kattar Türkiye saatiyle 23:00’da kozlarını paylaşacak. 20 Ocak saat 20:00’de Michael Chiesa vs Neil Magny karşılaşması ile devam eden dövüş geceleri; MMA severlerin merak ve heyecanla beklediği Dustin Poirier vs Conor McGregor rövanş maçı ile 24 Ocak saat 06:00’da kapanışı yapacak. Karşılaşmalar canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşacak. S Sport Plus üyeleri Conor McGregor ve Poirier’in eski maçlarını ve UFC 257 özel programlarını da uygulama üzerinden izleyebilecekler.   McGregor mı Poirier mi? Yılın en dolu dövüş gecesi olarak kabul edilen organizasyonun en çok merak edilen karşılaşması The Diamond lakaplı Poirier ile The Notorious lakaplı McGregor mücadelesi olacak. İkili en son ve ilk kez 2014’te karşı karşıya gelmiş; McGregor rakibi Poirier’i maçın ilk raundunda nakavt ederek gecenin parlayan ismi olmuştu. Karşılaşmayla birlikte maçın öncesinde yaşanan gerginlikler ve atışmalar da gündemi meşgul etmişti. İkili 6 yıl sonra ilk kez 24 Ocak saat 06:00’da kafeste bir araya gelecek. Diamond öcünü alabilecek mi? Notorious, Poirier’e nefes aldıracak mı? MMA severlerin merakla beklediği karşılaşma için geri sayım başlarken maç saatine yetişemeyenler S Sport Plus’ın tekrar izle özelliğiyle maçı diledikleri zaman izleyebilecek. 

Dövüş Adası’nda McGregor’lı Dövüş Maratonu

 

Conor McGregor ve Dustin Poirier; ilk maçlarından 6 yıl sonra bu kez UFC’nin Abu Dhabi’deki “Dövüş Adası”nda karşı karşıya geliyor.

 

Dövüş sporu ve MMA severler için 2021, UFC’de birbirinden müthiş dövüş geceleriyle başlıyor.  16-24 Ocak tarihleri arasında Abu Dhabi’deki Yas Adası’nda gerçekleştirilecek maçlarla, dövüş severler bir haftada üç dövüş gecesini birden izleyebilecekler. 24 Ocak’ta Dövüş Adası’ndaki final gecesinde “The Diamond” Dustin Poirier ile “The Notorious” Conor McGregor 6 yıl sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu nefes kesen karşılaşmaların tamamı Türkiye’de sadece S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek.

 

UFC tutkunlarının hayalini kurduğu “Dövüş Adası” geçen sene başlayan küresel salgın nedeniyle Abu Dhabi’de kurulmuştu. Fight Island; bu sene de nefes kesen mücadelelere ev sahipliği yapacak. Dövüş Adası’nda bu senenin ilk dövüş gecesi 16 Ocak’ta gerçekleştirilecek, Max Holloway ve Calvin Kattar Türkiye saatiyle 23:00’da kozlarını paylaşacak. 20 Ocak saat 20:00’de Michael Chiesa vs Neil Magny karşılaşması ile devam eden dövüş geceleri; MMA severlerin merak ve heyecanla beklediği Dustin Poirier vs Conor McGregor rövanş maçı ile 24 Ocak saat 06:00’da kapanışı yapacak. Karşılaşmalar canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşacak. S Sport Plus üyeleri Conor McGregor ve Poirier’in eski maçlarını ve UFC 257 özel programlarını da uygulama üzerinden izleyebilecekler.

 

McGregor mı Poirier mi?

Yılın en dolu dövüş gecesi olarak kabul edilen organizasyonun en çok merak edilen karşılaşması The Diamond lakaplı Poirier ile The Notorious lakaplı McGregor mücadelesi olacak. İkili en son ve ilk kez 2014’te karşı karşıya gelmiş; McGregor rakibi Poirier’i maçın ilk raundunda nakavt ederek gecenin parlayan ismi olmuştu. Karşılaşmayla birlikte maçın öncesinde yaşanan gerginlikler ve atışmalar da gündemi meşgul etmişti. İkili 6 yıl sonra ilk kez 24 Ocak saat 06:00’da kafeste bir araya gelecek. Diamond öcünü alabilecek mi? Notorious, Poirier’e nefes aldıracak mı? MMA severlerin merakla beklediği karşılaşma için geri sayım başlarken maç saatine yetişemeyenler S Sport Plus’ın tekrar izle özelliğiyle maçı diledikleri zaman izleyebilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.