Çocuklara yeni yıl hediyeleri Cartoon Network’ten

ÇOCUK 14.12.2020 - 10:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1663+ kez okundu.
 

Çocuklara yeni yıl hediyeleri Cartoon Network’ten

Yılın büyük yarışması başlıyor: Çocuklara yeni yıl hediyeleri Cartoon Network’ten   Eğlenceli çizgi filmlerin kanalı Cartoon Network’ün beklenen ödüllü yılbaşı yarışması başlıyor. 9-30 Aralık tarihleri arasında https://www.cartoonnetwork.com.tr/promosyon/cartoon-network-2020-yilbasi-yarismasi adresinde soruları yanıtlayan çocuklar PlayStation 4, elektrikli kaykay, fotoğraf makinesi, birbirinden eğlenceli Harika Kanatlar Oyuncakları ve armaganoyuncak.com.tr’den 100 TL hediye çeki kazanma şansı yakalıyor.     En eğlenceli çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, yeni yılı her sene olduğu gibi ödüllü yılbaşı yarışmasıyla Cartoon Network web sitesinde kutluyor. https://www.cartoonnetwork.com.tr/promosyon/cartoon-network-2020-yilbasi-yarismasi adresine giren çocuklar, Harika Kanatlar’la ilgili soruları yanıtlıyor. Soruları cevaplayan çocuklar arasından bir kişi PlayStation 4, bir kişi elektrikli kaykay, bir kişi de Fuji Instax Mini fotoğraf makinesi kazanacak. Ayrıca on kişi, Harika Kanatlar Uçak Garajı, beş kişi Harika Kanatlar Jett’in Uçuş Kulesi ve 5 kişi armaganoyuncak.com.tr’den 100 TL’lik hediye çekinin sahibi olma şansını yakalayacak.

Yılın büyük yarışması başlıyor:

Çocuklara yeni yıl hediyeleri Cartoon Network’ten

 

Eğlenceli çizgi filmlerin kanalı Cartoon Network’ün beklenen ödüllü yılbaşı yarışması başlıyor. 9-30 Aralık tarihleri arasında https://www.cartoonnetwork.com.tr/promosyon/cartoon-network-2020-yilbasi-yarismasi adresinde soruları yanıtlayan çocuklar PlayStation 4, elektrikli kaykay, fotoğraf makinesi, birbirinden eğlenceli Harika Kanatlar Oyuncakları ve armaganoyuncak.com.tr’den 100 TL hediye çeki kazanma şansı yakalıyor.

 

 

En eğlenceli çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, yeni yılı her sene olduğu gibi ödüllü yılbaşı yarışmasıyla Cartoon Network web sitesinde kutluyor. https://www.cartoonnetwork.com.tr/promosyon/cartoon-network-2020-yilbasi-yarismasi adresine giren çocuklar, Harika Kanatlar’la ilgili soruları yanıtlıyor. Soruları cevaplayan çocuklar arasından bir kişi PlayStation 4, bir kişi elektrikli kaykay, bir kişi de Fuji Instax Mini fotoğraf makinesi kazanacak. Ayrıca on kişi, Harika Kanatlar Uçak Garajı, beş kişi Harika Kanatlar Jett’in Uçuş Kulesi ve 5 kişi armaganoyuncak.com.tr’den 100 TL’lik hediye çekinin sahibi olma şansını yakalayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.