akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Çocuklar Polaris’le 23 Nisan’ı Coşkuyla Karşılıyor!

ÇOCUK 18.04.2022 - 07:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2046+ kez okundu.
 

Çocuklar Polaris’le 23 Nisan’ı Coşkuyla Karşılıyor!

Polaris, 23 Nisan’da zengin koleksiyonuyla çocukları hayallerindeki ayakkabılarla buluşturuyor. Bayram havasına giren çocuklar, Polaris’in rahat ve rengarenk modelleriyle 23 Nisan’ı neşeyle karşılıyor. İlkbahar ve yaz aylarının keyfini sokaklarda doyasıya çıkaracak hareketli çocuklar  için en ideal hediye alternatifleri Polaris’te ebeveynleri bekliyor. Bu bayram çocuğuna hayalinde ki ayakkabıyı almak isteyen herkes Polaris’te! Polaris’in ilkbahar yaz koleksiyonları arasında yer alan birbirinden renkli, fiyonklu ve simli babet modelleri kız çocuklarının bu yaz vazgeçilmez ayakkabıları arasında yer alırken kalın tabanlı ve renkli şerit detaylı sneakerlar ise hareketli oyunların en konforlu  tamamlayıcısı olacak. Miniklerin uçuş uçuş elbise, etek, tayt, tişört ve daha birçok kombinine şıklığı ve rahatlığı ile eşlik edecek model alternatifleri çocukların yüzlerini güldürüyor. Polaris çanta koleksiyonunda yer alan metalik ve gri çantalar ayakkabılar ile uyum yakalamasının yanı sıra sevimli desenleri ve ışıltılı detaylarıyla kız çocuklarının gönüllerini fethediyor.  Erkek çocukları ise Polaris’in siyah ve lacivert tonlarındaki sneaker modelleriyle konfor ve şıklığı her an hissedecekler. Polaris’in İlkbahar/Yaz koleksiyonları arasında yer alan yüzlerce modelle çocuklar, hem rahat adımlar atacak hem de şıklıklarını tamamlayacaklar. Modellere ulaşmak için www.flo.com.tr adresini ve FLO Mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Polaris, 23 Nisan’da zengin koleksiyonuyla çocukları hayallerindeki ayakkabılarla buluşturuyor. Bayram havasına giren çocuklar, Polaris’in rahat ve rengarenk modelleriyle 23 Nisan’ı neşeyle karşılıyor.

İlkbahar ve yaz aylarının keyfini sokaklarda doyasıya çıkaracak hareketli çocuklar  için en ideal hediye alternatifleri Polaris’te ebeveynleri bekliyor.

Bu bayram çocuğuna hayalinde ki ayakkabıyı almak isteyen herkes Polaris’te! Polaris’in ilkbahar yaz koleksiyonları arasında yer alan birbirinden renkli, fiyonklu ve simli babet modelleri kız çocuklarının bu yaz vazgeçilmez ayakkabıları arasında yer alırken kalın tabanlı ve renkli şerit detaylı sneakerlar ise hareketli oyunların en konforlu  tamamlayıcısı olacak. Miniklerin uçuş uçuş elbise, etek, tayt, tişört ve daha birçok kombinine şıklığı ve rahatlığı ile eşlik edecek model alternatifleri çocukların yüzlerini güldürüyor. Polaris çanta koleksiyonunda yer alan metalik ve gri çantalar ayakkabılar ile uyum yakalamasının yanı sıra sevimli desenleri ve ışıltılı detaylarıyla kız çocuklarının gönüllerini fethediyor. 

Erkek çocukları ise Polaris’in siyah ve lacivert tonlarındaki sneaker modelleriyle konfor ve şıklığı her an hissedecekler. Polaris’in İlkbahar/Yaz koleksiyonları arasında yer alan yüzlerce modelle çocuklar, hem rahat adımlar atacak hem de şıklıklarını tamamlayacaklar. Modellere ulaşmak için www.flo.com.tr adresini ve FLO Mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.