akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Çocuk şenlikleri devam ediyor.

ÇOCUK 14.04.2022 - 07:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1094+ kez okundu.
 

Çocuk şenlikleri devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, tatillerde çocukların daha verimli zaman geçirmelerini sağlamak için çocuk şenlikleri düzenlemeye devam ediyor.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk yarısında düzenlenen şenliklerin ardından, bu dönemde de okulların 11-15 Nisan tarihleri arasında ara tatile girmesiyle birlikte şenlikler başladı. Şenliklerden ilki Yüreğir Akıncılar Semt Pazarı’nda, ikinci şenlik 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlık yanında, üçüncüsü ise İncirlik Kemalpaşa Mahallesi Semt Pazarı’nda gerçekleştirildi. EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki deneyimli spor eğitmenleri eşliğinde düzenlenen şenliklerde, çocuklar doyasıya eğleniyor, spor yapıyor, temel robotik kodlama başlangıç eğitimi alıyor. Kentin farklı mahallelerinde düzenlenen etkinliklerde futbol ve basketbol oynayan çocuklar, çuval, yumurta taşıma ve halat çekme yarışmalarında sosyalleşiyor, eğleniyor, fiziksel aktivitelerde bulunuyor. KARAİSALI VE İMAMOĞLU’NDA DA ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILACAK Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın gösterisi ve mobil tırdan yapılan müzik eşliğinde dans eden çocuklar, doyasıya eğleniyor. Etkinlikte çocuklara Nutuk Kitabı ve çeşitli hediyeler verildi. Eğlenirken öğrenen çocuklara, Bilim ve Teknoloji Otobüsü’nde temel robotik kodlama başlangıç eğitimi de veriliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Çocuk Şenliği, 14 Nisan’da Karaisalı Hacı Aldatmaz Spor Salonu ve 15 Nisan tarihinde de İmamoğlu Mehmet Karaca Parkı’nda 11:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Adana Büyükşehir Belediyesi, tatillerde çocukların daha verimli zaman geçirmelerini sağlamak için çocuk şenlikleri düzenlemeye devam ediyor.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk yarısında düzenlenen şenliklerin ardından, bu dönemde de okulların 11-15 Nisan tarihleri arasında ara tatile girmesiyle birlikte şenlikler başladı.

Şenliklerden ilki Yüreğir Akıncılar Semt Pazarı’nda, ikinci şenlik 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlık yanında, üçüncüsü ise İncirlik Kemalpaşa Mahallesi Semt Pazarı’nda gerçekleştirildi.

EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki deneyimli spor eğitmenleri eşliğinde düzenlenen şenliklerde, çocuklar doyasıya eğleniyor, spor yapıyor, temel robotik kodlama başlangıç eğitimi alıyor. Kentin farklı mahallelerinde düzenlenen etkinliklerde futbol ve basketbol oynayan çocuklar, çuval, yumurta taşıma ve halat çekme yarışmalarında sosyalleşiyor, eğleniyor, fiziksel aktivitelerde bulunuyor.

KARAİSALI VE İMAMOĞLU’NDA DA ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILACAK

Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın gösterisi ve mobil tırdan yapılan müzik eşliğinde dans eden çocuklar, doyasıya eğleniyor. Etkinlikte çocuklara Nutuk Kitabı ve çeşitli hediyeler verildi. Eğlenirken öğrenen çocuklara, Bilim ve Teknoloji Otobüsü’nde temel robotik kodlama başlangıç eğitimi de veriliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Çocuk Şenliği, 14 Nisan’da Karaisalı Hacı Aldatmaz Spor Salonu ve 15 Nisan tarihinde de İmamoğlu Mehmet Karaca Parkı’nda 11:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.