Club&Hotel Letoonia'nın ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

TURİZM 20.12.2020 - 12:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1426+ kez okundu.
 

Club&Hotel Letoonia'nın ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Club & Hotel Letoonia'nın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

  Marjinal Porter Novelli, Türkiye'de “her şey dahil” konseptindeki ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri arasında yer alan Club & Hotel Letoonia'nın 2021 yılında misafirlerine sunacağı yeni hizmet ve deneyimlerin tanıtımını üstlenecek.   1989 yılında adını Fethiye'deki Letoon antik kentinden alarak kurulan ve misafirlerine 165 bin m2'lik bir yarımada üzerine doğayla iç içe tatil deneyimi yaşatan Club Hotel & Letoonia iletişim faaliyetlerini yürütmek için 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile anlaştı. Koşulsuz misafir memnuniyeti, sürdürülebilir turizm ve otelcilik vizyonuyla hareket eden Club & Hotel Letoonia, misafirlerine sunduğu eşsiz deneyimin yanı sıra Fethiye bölgesinin gelişmesine yönelik katkıları ve turizm sektörüne kazandırdığı istihdamla da tanınıyor. Marjinal Porter Novelli, Club & Hotel Letoonia'nın 2021 yılında misafirlerine sunacağı yeni hizmet ve deneyimlerinin tanıtımı olmak üzere tüm iletişim faaliyetlerinin yönetimini üstlenecek.   İlgili Kişi Dilek Özcan Marjinal Porter Novelli 0533 927 23 93 dileko@marjinalc.om.tr     Club & Hotel Letoonia Hakkında  1989 yılında Adını Fethiye'deki Letoon antik kentinden alarak kurulan Club & Hotel Letoonia, Türkiye'nin çok özel doğal güzelliklerini barındıran bir bölgede; her şey dahil konseptinde ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinden biri olarak Türk turizminde fark yaratmıştır.   Koşulsuz misafir memnuniyeti, sürdürülebilir turizm ve otelcilik vizyonuyla hareket eden Club & Hotel Letoonia, her yıl tüm dünyadan on binlerce misafiri ağırlamaktadır.     Marjinal Porter Novelli hakkında 1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, 65 profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli, XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. Bağlı olduğu Porter Novelli network'ü, The Holmes Report tarafından EMEA bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. www.marjinal.com.tr
Club & Hotel Letoonia'nın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu


 
Marjinal Porter Novelli, Türkiye'de “her şey dahil” konseptindeki ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri arasında yer alan Club & Hotel Letoonia'nın 2021 yılında misafirlerine sunacağı yeni hizmet ve deneyimlerin tanıtımını üstlenecek.
 
1989 yılında adını Fethiye'deki Letoon antik kentinden alarak kurulan ve misafirlerine 165 bin m2'lik bir yarımada üzerine doğayla iç içe tatil deneyimi yaşatan Club Hotel & Letoonia iletişim faaliyetlerini yürütmek için 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile anlaştı. Koşulsuz misafir memnuniyeti, sürdürülebilir turizm ve otelcilik vizyonuyla hareket eden Club & Hotel Letoonia, misafirlerine sunduğu eşsiz deneyimin yanı sıra Fethiye bölgesinin gelişmesine yönelik katkıları ve turizm sektörüne kazandırdığı istihdamla da tanınıyor. Marjinal Porter Novelli, Club & Hotel Letoonia'nın 2021 yılında misafirlerine sunacağı yeni hizmet ve deneyimlerinin tanıtımı olmak üzere tüm iletişim faaliyetlerinin yönetimini üstlenecek.
 
İlgili Kişi
Dilek Özcan
Marjinal Porter Novelli
0533 927 23 93
dileko@marjinalc.om.tr
 
 
Club & Hotel Letoonia Hakkında 
1989 yılında Adını Fethiye'deki Letoon antik kentinden alarak kurulan Club & Hotel Letoonia, Türkiye'nin çok özel doğal güzelliklerini barındıran bir bölgede; her şey dahil konseptinde ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinden biri olarak Türk turizminde fark yaratmıştır.
 
Koşulsuz misafir memnuniyeti, sürdürülebilir turizm ve otelcilik vizyonuyla hareket eden Club & Hotel Letoonia, her yıl tüm dünyadan on binlerce misafiri ağırlamaktadır.
 
 
Marjinal Porter Novelli hakkında
1993 yılından beri adanmanın gücünü sağlam verilerle harmanlayarak, 65 profesyonel çalışanıyla 360 derece iletişim hizmeti sunan Marjinal Porter Novelli, XSight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirmiş olduğu “Gazeteci Gözüyle PR'ın Yıldızları” araştırmasında, “Gazetecilere göre en olumlu imaja sahip PR ajansı” değerlendirmesinde ilk sırada yer almıştır. Bağlı olduğu Porter Novelli network'ü, The Holmes Report tarafından EMEA bölgesinde çalışılabilecek “En İyi Çokuluslu Danışmanlık Şirketi” seçilmiştir. www.marjinal.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.