CHP’li milletvekilleri kuzeydeki ilçelere çıkarma yaptı

SİYASET 08.07.2022 - 06:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2238+ kez okundu.
 

CHP’li milletvekilleri kuzeydeki ilçelere çıkarma yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından çalışmalarını seçim bölgelerinde yoğunlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri, Adana’nın kuzeyindeki ilçelere adeta çıkarma yaptı. CHP’li Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, kente en uzak ilçe Tufanbeyli’de sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışma ziyaretlerini Saimbeyli ve Feke ilçeleriyle sürdürdü.

ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİLER İlk olarak Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Aktürk, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerinin yanı sıra partililerle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri, Tufanbeyli, Adana ve Türkiye gündemine dair görüş alışverişinde bulunduktan sonra ilçedeki esnaf ve sanatkarları tek tek ziyaret etti. İlçede ekonomik sıkıntılara, enflasyon artışına, hayat pahalılığına rağmen vatandaşa hizmet etme kararlılığındaki esnafların sorunlarını dinleyen CHP Adana Milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, Kurban Bayramına sayılı günler kalmasına rağmen, markette, manavda, kasapta, fırında, kuyumcuda, lokantada müşteri bekleyen, çoğu zaman siftahsız kepenk kapatan vatandaşların derdiyle dertlendi.  İlçedeki tüm esnafları eksiksiz gezen CHP’li milletvekilleri,  millet iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacağını, Türk ekonomisinin can damarı esnaf ve sanatkarın destekleneceğini ifade etti ve “Kötü düzeni hep birlikte değiştireceğiz” dedi. SAİMBEYLİ VE FEKE’DE İŞSİZLİK, ENFLASYON, ÜRETİMSİZLİK KONUŞULDU Tufanbeyli ziyaretinin ardından Saimbeyli’de İlçe Başkanı İsmail Durmaz, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanı ve partilileriyle bir arada olan, yeni üyelere rozet takan CHP’li milletvekilleri, Saimbeyli’nin, bölgenin ve Türkiye’nin daha yaşanabilir, ekonomik ve sosyal sorunlarından arınmış bir yapıya kavuşması için mücadeleyi elden bırakmayacaklarını vurguladı. CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, Saimbeyli’nin ardından Feke ilçesine geçti. CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, yönetim kurulu üyeleri, kadın, gençlik kolları başkan ve yönetimi ve partilileriyle bir araya geldi. CHP’li vekiller, burada da hayat pahalılığı, enflasyon, işsizlik ve üretimsizliğe sürüklenen Türkiye’nin çıkış yollarına dair görüş alışverişinde bulundu. Milletvekilleri, gezinin son durağında Kozan ilçesine bağlı Horzum Yaylası’nda partili yol arkadaşları Hüseyin İnan ve arkadaşlarının yanı sıra gençlerin konuğu oldu. CHP’li milletvekilleri ilçe gezilerinde parti örgütleri, partililer, vatandaşlar, esnaf ve sanatkarlarla buluşmalarını sürdürecek.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından çalışmalarını seçim bölgelerinde yoğunlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri, Adana’nın kuzeyindeki ilçelere adeta çıkarma yaptı. CHP’li Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, kente en uzak ilçe Tufanbeyli’de sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışma ziyaretlerini Saimbeyli ve Feke ilçeleriyle sürdürdü.

ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİLER
İlk olarak Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Aktürk, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerinin yanı sıra partililerle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri, Tufanbeyli, Adana ve Türkiye gündemine dair görüş alışverişinde bulunduktan sonra ilçedeki esnaf ve sanatkarları tek tek ziyaret etti. İlçede ekonomik sıkıntılara, enflasyon artışına, hayat pahalılığına rağmen vatandaşa hizmet etme kararlılığındaki esnafların sorunlarını dinleyen CHP Adana Milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, Kurban Bayramına sayılı günler kalmasına rağmen, markette, manavda, kasapta, fırında, kuyumcuda, lokantada müşteri bekleyen, çoğu zaman siftahsız kepenk kapatan vatandaşların derdiyle dertlendi.  İlçedeki tüm esnafları eksiksiz gezen CHP’li milletvekilleri,  millet iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacağını, Türk ekonomisinin can damarı esnaf ve sanatkarın destekleneceğini ifade etti ve “Kötü düzeni hep birlikte değiştireceğiz” dedi.
SAİMBEYLİ VE FEKE’DE İŞSİZLİK, ENFLASYON, ÜRETİMSİZLİK KONUŞULDU
Tufanbeyli ziyaretinin ardından Saimbeyli’de İlçe Başkanı İsmail Durmaz, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanı ve partilileriyle bir arada olan, yeni üyelere rozet takan CHP’li milletvekilleri, Saimbeyli’nin, bölgenin ve Türkiye’nin daha yaşanabilir, ekonomik ve sosyal sorunlarından arınmış bir yapıya kavuşması için mücadeleyi elden bırakmayacaklarını vurguladı.
CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, Saimbeyli’nin ardından Feke ilçesine geçti. CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, yönetim kurulu üyeleri, kadın, gençlik kolları başkan ve yönetimi ve partilileriyle bir araya geldi. CHP’li vekiller, burada da hayat pahalılığı, enflasyon, işsizlik ve üretimsizliğe sürüklenen Türkiye’nin çıkış yollarına dair görüş alışverişinde bulundu. Milletvekilleri, gezinin son durağında Kozan ilçesine bağlı Horzum Yaylası’nda partili yol arkadaşları Hüseyin İnan ve arkadaşlarının yanı sıra gençlerin konuğu oldu.
CHP’li milletvekilleri ilçe gezilerinde parti örgütleri, partililer, vatandaşlar, esnaf ve sanatkarlarla buluşmalarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.