CHP apartman görevlileriyle bayramlaştı

SİYASET 19.07.2021 - 08:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2521+ kez okundu.
 

CHP apartman görevlileriyle bayramlaştı

Adana’da apartmanlarda görevli olarak çalışanlarla bayramlaşma buluşmasında CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Kadın Kolları İl Başkanı Oya Tekin, apartman görevlilerinin birlik olması gerektiğini söyledi.     Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı ve Kadın Kolları İl Başkanlığı kentte bulunan apartman görevlileriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. CHP’nin büyük önem verdiği apartman görevlileriyle Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya gelen Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, görevlilerle sohbet etti. Apartman görevlilerinin sorunlarını anlattığı buluşmada Çelebi ve Tekin, CHP’nin her zaman toplumun emek sınıfının yanında olduğunu vurguladı. Çelebi ve Tekin, ““Sosyal devlet, fakirin fukarasının yanında duran devlettir. Alınteri dökerek geçinen sizler birlik olmalısınız örgütlenmelisiniz, hakkınızı aramalısınız, siz örgütlendiğiniz zaman güçlü olursunuz” çağrısında bulundu. BAYRAM HEDİYESİ VERİLDİ. Daha önce de birçok kez bir araya geldikleri apartman görevlilerinin bir çoğunun zor koşullar altında görev yaptıklarını ve yurttaşa hizmet ettiğini kaydeden Çelebi ile Tekin, toplumda çalışan her kesimin görevleri ne olursa olsun uygun koşullarda çalışmaları gerektiğini savundu. İl Başkanları Mehmet Çelebi ve Oya Tekin bayramlaşmanın ardından apartman görevlilerine bayram hediyesi verdiler.

Adana’da apartmanlarda görevli olarak çalışanlarla bayramlaşma buluşmasında CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Kadın Kolları İl Başkanı Oya Tekin, apartman görevlilerinin birlik olması gerektiğini söyledi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı ve Kadın Kolları İl Başkanlığı kentte bulunan apartman görevlileriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

CHP’nin büyük önem verdiği apartman görevlileriyle Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya gelen Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, görevlilerle sohbet etti. Apartman görevlilerinin sorunlarını anlattığı buluşmada Çelebi ve Tekin, CHP’nin her zaman toplumun emek sınıfının yanında olduğunu vurguladı. Çelebi ve Tekin, ““Sosyal devlet, fakirin fukarasının yanında duran devlettir. Alınteri dökerek geçinen sizler birlik olmalısınız örgütlenmelisiniz, hakkınızı aramalısınız, siz örgütlendiğiniz zaman güçlü olursunuz” çağrısında bulundu.

BAYRAM HEDİYESİ VERİLDİ.

Daha önce de birçok kez bir araya geldikleri apartman görevlilerinin bir çoğunun zor koşullar altında görev yaptıklarını ve yurttaşa hizmet ettiğini kaydeden Çelebi ile Tekin, toplumda çalışan her kesimin görevleri ne olursa olsun uygun koşullarda çalışmaları gerektiğini savundu. İl Başkanları Mehmet Çelebi ve Oya Tekin bayramlaşmanın ardından apartman görevlilerine bayram hediyesi verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.