akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

CHP Adana Kadın Kolları Karataş’ta kadın yaz kampı düzenliyor.

YAŞAM 24.08.2022 - 07:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2480+ kez okundu.
 

CHP Adana Kadın Kolları Karataş’ta kadın yaz kampı düzenliyor.

CHP Adana Kadın Kolları 27-28 Ağustos tarihlerinde Karataş’ta kadın yaz kampı düzenliyor.

“1. Kadın Yaz Kampında buluşuyoruz. Farklı atölyelerde buluşup, dayanışmayı büyütmeye, beraber güçlenmeye, eğlenmeye gidiyoruz! HADİ SENDE GEL!” diyerek ev kadınlarını kampa davet ediyor. Ev kadınlarının ve kadınların 4-12 yaş aralığındaki çocuklarının katılacağı deniz ve çadır kampında kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik olarak destekleneceği atölyeler yapılacak. Özel alandan çıkamayan sosyal ve kültürel etkinliklerden uzak kalmış kadınları evlerinden çıkararak sosyal ve kamusal alanla buluşturmayı hedefleyen CHP Adana Kadın Kolları kamp programına katılan kadınları CHP’nin iktidara geldiğindeki başlıca hedefi olan Aile Destekleri Sigortası ile tanıştıracak.
CHP Adana Kadın Kolları 27-28 Ağustos tarihlerinde Karataş’ta kadın yaz kampı düzenliyor.

“1. Kadın Yaz Kampında buluşuyoruz.
Farklı atölyelerde buluşup, dayanışmayı büyütmeye, beraber güçlenmeye, eğlenmeye gidiyoruz!
HADİ SENDE GEL!” diyerek ev kadınlarını kampa davet ediyor. Ev kadınlarının ve kadınların 4-12 yaş aralığındaki çocuklarının katılacağı deniz ve çadır kampında kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik olarak destekleneceği atölyeler yapılacak. Özel alandan çıkamayan sosyal ve kültürel etkinliklerden uzak kalmış kadınları evlerinden çıkararak sosyal ve kamusal alanla buluşturmayı hedefleyen CHP Adana Kadın Kolları kamp programına katılan kadınları CHP’nin iktidara geldiğindeki başlıca hedefi olan Aile Destekleri Sigortası ile tanıştıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.