Ayyüce 1
Ali Demirçalı

ÇGC’den Vergi Dairesi Başkanı Güner’e ziyaret

27.10.2020 - 11:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2065+ kez okundu.
 

ÇGC’den Vergi Dairesi Başkanı Güner’e ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, tüm Gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensuplarının önemli bir görev yürüttüklerini dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Güner, “ Biz de çalışmalarımızı sizler aracılığıyla duyuruyoruz. Önümüzdeki günlerde tarihin en kapsamlı yapılandırması geliyor. Bundan bütün vatandaşlarımız yararlanacak. Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde sıkıntı yaşamadan işlerini yürütebilmeleri için devletimiz canla başla çalışmaktadır” dedi.

ÇGC’den Vergi Dairesi Başkanı Güner’e ziyaret       Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Adana Vergi Dairesi Basın Müdürü Taner Canpolat’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Esendemir ÇGC’nin faliyetleri hakkında bilgi verdi.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, tüm Gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Basın mensuplarının önemli bir görev yürüttüklerini dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Güner, “ Biz de çalışmalarımızı sizler aracılığıyla duyuruyoruz. Önümüzdeki günlerde tarihin en kapsamlı yapılandırması geliyor. Bundan bütün vatandaşlarımız yararlanacak. Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde sıkıntı yaşamadan işlerini yürütebilmeleri için devletimiz canla başla çalışmaktadır” dedi.       ADANA-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Adana Vergi Dairesi Basın Müdürü Taner Canpolat’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Esendemir ÇGC’nin faliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’de Kamu Yararına Dernek Statüsü kazanmış 4 dernekten biri olduğuna işaret eden Başkan Esendemir, yine ÇGC’nin Adana’da gazetecileri tek çatı altında toplamasıyla da büyük önem taşıdığını belirtti.  ÇGC olarak gazetecilere yeni bir sosyal tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Esendemir, tesisin bir yanında Ortadoğu’nun en büyük sayılı camilerinden Merkez Cami, bir yanında Adana tarihini eşsiz görüntüsüyle yaşatan Taşköprü, önünde akan Seyhan nehri ve kıyısındaki otellerle  eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu dile getirdi.  Tesiste kapalı iki büyük salonun bulunduğunu, bu alanların sergi ve diğer sosyal faaliyetler için kullanılabildiğini belirten Başkan Esendemir,  tesisin ayrıca açık ve kapalı alanda düğün, nişan veya herhangi bir kutlama yapmak için uygun hale getirildiğini ifade etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner,  tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü de kutladı. ÇGC gibi güçlü bir çatının basın camiası için büyük önem taşıdığını belirten Güner,  ÇGC’ye başarı dileklerinde bulundu. Adana Vergi Dairesi Başkanı Güner, “Sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duydum. Başarılı çalışmalarımız bizi mutlu etti. Başarılarınızın devamını diliyorum. Biz de çalışmalarımızı sizler aracılığıyla duyuracağız. Önümüzdeki günlerde tarihin en kapsamlı yapılandırması geliyor. Bundan bütün vatandaşlarımız yararlanacak. Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde sıkıntı yaşamadan işlerini yürütebilmeleri için devletimiz canla başla çalışmaktadır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, tüm Gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensuplarının önemli bir görev yürüttüklerini dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Güner, “ Biz de çalışmalarımızı sizler aracılığıyla duyuruyoruz. Önümüzdeki günlerde tarihin en kapsamlı yapılandırması geliyor. Bundan bütün vatandaşlarımız yararlanacak. Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde sıkıntı yaşamadan işlerini yürütebilmeleri için devletimiz canla başla çalışmaktadır” dedi.

ÇGC’den Vergi Dairesi Başkanı Güner’e ziyaret

 

 

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Adana Vergi Dairesi Basın Müdürü Taner Canpolat’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Esendemir ÇGC’nin faliyetleri hakkında bilgi verdi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, tüm Gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Basın mensuplarının önemli bir görev yürüttüklerini dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Güner, “ Biz de çalışmalarımızı sizler aracılığıyla duyuruyoruz. Önümüzdeki günlerde tarihin en kapsamlı yapılandırması geliyor. Bundan bütün vatandaşlarımız yararlanacak. Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde sıkıntı yaşamadan işlerini yürütebilmeleri için devletimiz canla başla çalışmaktadır” dedi.

 

 

 

ADANA-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Adana Vergi Dairesi Basın Müdürü Taner Canpolat’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Esendemir ÇGC’nin faliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’de Kamu Yararına Dernek Statüsü kazanmış 4 dernekten biri olduğuna işaret eden Başkan Esendemir, yine ÇGC’nin Adana’da gazetecileri tek çatı altında toplamasıyla da büyük önem taşıdığını belirtti. 

ÇGC olarak gazetecilere yeni bir sosyal tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Esendemir, tesisin bir yanında Ortadoğu’nun en büyük sayılı camilerinden Merkez Cami, bir yanında Adana tarihini eşsiz görüntüsüyle yaşatan Taşköprü, önünde akan Seyhan nehri ve kıyısındaki otellerle  eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu dile getirdi.  Tesiste kapalı iki büyük salonun bulunduğunu, bu alanların sergi ve diğer sosyal faaliyetler için kullanılabildiğini belirten Başkan Esendemir,  tesisin ayrıca açık ve kapalı alanda düğün, nişan veya herhangi bir kutlama yapmak için uygun hale getirildiğini ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner,  tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü de kutladı. ÇGC gibi güçlü bir çatının basın camiası için büyük önem taşıdığını belirten Güner,  ÇGC’ye başarı dileklerinde bulundu.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Güner, “Sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duydum. Başarılı çalışmalarımız bizi mutlu etti. Başarılarınızın devamını diliyorum. Biz de çalışmalarımızı sizler aracılığıyla duyuracağız. Önümüzdeki günlerde tarihin en kapsamlı yapılandırması geliyor. Bundan bütün vatandaşlarımız yararlanacak. Vatandaşlarımızın pandemi sürecinde sıkıntı yaşamadan işlerini yürütebilmeleri için devletimiz canla başla çalışmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.