ÇGC’den Vali Elban’a ziyaret

YAŞAM 17.09.2022 - 06:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2388+ kez okundu.
 

ÇGC’den Vali Elban’a ziyaret

ÇGC’den Vali Elban’a ziyaret   Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve gazeteci yazar İsmail Çevik tarafından hazırlanan ‘Adana Medya Dünyasının Antolojisi’ adlı kitabı çok değerli bulduğunu söyledi.   ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, beraberinde ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve gazeteci yazar İsmail Çevik ile Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ederek, ‘Adana Medya Dünyasının Antolojisi’ kitabı hakkında bilgi verdiler.   ÇGC Başkanı Esendemir, antolojiyle Adana’da meslekleriyle tarihe tanıklık eden gazetecilerle ilgili değerli bir kaynağın oluşturulduğunu belirterek, antolojinin hazırlanma sürecindeki desteğinden dolayı Vali Dr. Süleyman Elban’a teşekkür etti.     “İKİNCİ KİTAP, DAHA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA OLACAK” İlk kitapta yer almayan ÇGC üyelerinin ve Adana’da görev yapan medya mensuplarının yer alacağı ve daha kapsamlı olacak ikinci kitabın çalışmalarına başlandığını ifade eden Başkan Esendemir, “Adana Medya Dünyasının Antolojisi kitabı, Adana’nın yetiştirdiği değerli gazetecilerini gelecek kuşaklara tanıtmak amacıyla hazırlandı. Seyhan Belediyesi’nin bu tarihi belgeye sunduğu katkılara da teşekkür ediyoruz. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti olarak ikinci kitabın hazırlıklarına da başlıyoruz. Birinci kitapta yer almayan bu kente medya mensubu olarak çalışmış emek vermiş gazetecileri ikinci kitapta toplayacağız. Ön hazırlık niteliğinde olan birinci kitabın ardından hazırladığımız ikinci kitap, daha kapsamlı bir çalışma olacak” dedi.   “ÇGC’Yİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM” Kitabın hazırlanmasına öncülük eden ÇGC’ye ve emeği geçenlere teşekkür eden Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, “Büyük gayretlerle alın teri ve emek harcayarak Adana gibi köklü ve gelişmiş bir ilde hizmet veren, sadece kamuoyunu bilgilendirmekle kalmayıp bu güzel kentin ufkuna ışık tutacak çalışmalara imza atan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni kutluyorum.  Objektif, güçlü ve sorumluluk alan basının varlığı; sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bir yerin gelişmesinde önemli rol oynar. Bu minvalde ilkelerinden ödün vermeyerek vatandaşlarımıza adeta rehber olan, şehrimizin kalkınmasına omuz veren, gündeme taşıdığı konularla fark yaratmış gazetecilerimiz; Çukurova Gazeteciler Cemiyetimizce hazırlanan bu antolojiyle belleklerimizdeki yerini her daim koruyacak. Gazetecilik tarihine bir kaynak oluşturma ve güzel bir anıyı geleceğe taşıma açısından bir hayli anlamlı olan bu çalışmanın hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

ÇGC’den Vali Elban’a ziyaret

 

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve gazeteci yazar İsmail Çevik tarafından hazırlanan ‘Adana Medya Dünyasının Antolojisi’ adlı kitabı çok değerli bulduğunu söyledi.

 

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, beraberinde ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer ve gazeteci yazar İsmail Çevik ile Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ederek, ‘Adana Medya Dünyasının Antolojisi’ kitabı hakkında bilgi verdiler.

 

ÇGC Başkanı Esendemir, antolojiyle Adana’da meslekleriyle tarihe tanıklık eden gazetecilerle ilgili değerli bir kaynağın oluşturulduğunu belirterek, antolojinin hazırlanma sürecindeki desteğinden dolayı Vali Dr. Süleyman Elban’a teşekkür etti.

 

 

“İKİNCİ KİTAP, DAHA KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA OLACAK”

İlk kitapta yer almayan ÇGC üyelerinin ve Adana’da görev yapan medya mensuplarının yer alacağı ve daha kapsamlı olacak ikinci kitabın çalışmalarına başlandığını ifade eden Başkan Esendemir, “Adana Medya Dünyasının Antolojisi kitabı, Adana’nın yetiştirdiği değerli gazetecilerini gelecek kuşaklara tanıtmak amacıyla hazırlandı. Seyhan Belediyesi’nin bu tarihi belgeye sunduğu katkılara da teşekkür ediyoruz. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti olarak ikinci kitabın hazırlıklarına da başlıyoruz. Birinci kitapta yer almayan bu kente medya mensubu olarak çalışmış emek vermiş gazetecileri ikinci kitapta toplayacağız. Ön hazırlık niteliğinde olan birinci kitabın ardından hazırladığımız ikinci kitap, daha kapsamlı bir çalışma olacak” dedi.

 

“ÇGC’Yİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM”

Kitabın hazırlanmasına öncülük eden ÇGC’ye ve emeği geçenlere teşekkür eden Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, “Büyük gayretlerle alın teri ve emek harcayarak Adana gibi köklü ve gelişmiş bir ilde hizmet veren, sadece kamuoyunu bilgilendirmekle kalmayıp bu güzel kentin ufkuna ışık tutacak çalışmalara imza atan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni kutluyorum.  Objektif, güçlü ve sorumluluk alan basının varlığı; sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bir yerin gelişmesinde önemli rol oynar. Bu minvalde ilkelerinden ödün vermeyerek vatandaşlarımıza adeta rehber olan, şehrimizin kalkınmasına omuz veren, gündeme taşıdığı konularla fark yaratmış gazetecilerimiz; Çukurova Gazeteciler Cemiyetimizce hazırlanan bu antolojiyle belleklerimizdeki yerini her daim koruyacak. Gazetecilik tarihine bir kaynak oluşturma ve güzel bir anıyı geleceğe taşıma açısından bir hayli anlamlı olan bu çalışmanın hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.