CEYHAN’DA ÇOCUK OLMAK…

ÇOCUK 24.04.2022 - 12:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1501+ kez okundu.
 

CEYHAN’DA ÇOCUK OLMAK…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ceyhan ilçesinde coşkulu, mutlu, umutlu anlara sahne oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için tüm imkanlarını seferber eden Ceyhan Belediyesi, gün boyu süren etkinlik ve ikramlarla Ceyhanlılara neşe dolu saatler yaşattı. BAŞKAN ERDEM HEMŞEHRİLERİNİ BAĞRINA BASIYOR Ceyhan Belediyesi’ni anne şefkatiyle yöneten, Ceyhanlıları büyük bir aile olarak bağrına basan, Ceyhanlı hemşehrilerinin huzuru ve mutluluğu için mesai kavramı olmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kaymakamlık Meydanı’ndaki etkinliklerde Ceyhan’da çocuk olmanın bir başka güzel olduğunu kanıtladı. Küçük hanımlar, küçük beylerin geleceğin bir gülü, yıldızı, aydınlığı olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı, ailelerle birlikte hoşça vakit geçirdi. CEYHAN’DA ÇOCUK OLMAK… Ceyhan Belediyesi’nin imkanları dahilinde tüm detayları düşünerek çocukların mutluluğunu perçinlemeye özen gösterdiğini dile getiren Başkan Hülya Erdem’in girişimleriyle pamuk şeker ve patlamış mısır yiyen, çuval yarışı ve halat çekme oyununda kıyasıya yarışan minik çocukların sandalye kapma ve yumurta taşıma yarışları da görülmeye değerdi. Kaymakamlık önüne kurulan dev şişme ve oyun parkında doyasıya eğlenen miniklere özel yüz boyama ve hatıra köşesi oluşturan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocukların ve ailelerin heyecanına ortak oldu. Minik yüreklerin Tweety, Bugs Buny ve palyaço animatörlerle yaşadığı bayram mutluluğu ise ilçeyi rengarenk çiçek bahçesine döndürdü. BARIŞA ÇAĞRI 23 Nisan’ın ruhuna uygun olarak barışa ve dostluğa çağrı yapan Başkan Hülya Erdem, “Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Dünyada Sulh’ şiarıyla hareket ediyoruz. Atamızın, ülkemizin her karış toprağına bıraktığı sevgi dolu izinden yürüyoruz” dedi. Başkan Erdem, Ceyhan’ın etkinliğe katılan tüm çocuklarla tek tek ilgilendi, oyunlar oynadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. KOLTUĞUNU DA DEVRETTİ Başkan Hülya Erdem, etkinlikler kapsamında bayramın en güzel geleneklerinden biri olan makam koltuğu devrini de gerçekleştirmeyi unutmadı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Hanife Barık’a koltuğunu teslim eden Başkan Hülya Erdem, çeşitli hediyeler takdim ettiği minik öğrenciye hem başkanlık gününde hem de hayatının bundan sonraki yıllarında üstün başarılar diledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ceyhan ilçesinde coşkulu, mutlu, umutlu anlara sahne oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için tüm imkanlarını seferber eden Ceyhan Belediyesi, gün boyu süren etkinlik ve ikramlarla Ceyhanlılara neşe dolu saatler yaşattı.
BAŞKAN ERDEM HEMŞEHRİLERİNİ BAĞRINA BASIYOR
Ceyhan Belediyesi’ni anne şefkatiyle yöneten, Ceyhanlıları büyük bir aile olarak bağrına basan, Ceyhanlı hemşehrilerinin huzuru ve mutluluğu için mesai kavramı olmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kaymakamlık Meydanı’ndaki etkinliklerde Ceyhan’da çocuk olmanın bir başka güzel olduğunu kanıtladı. Küçük hanımlar, küçük beylerin geleceğin bir gülü, yıldızı, aydınlığı olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı, ailelerle birlikte hoşça vakit geçirdi.
CEYHAN’DA ÇOCUK OLMAK…
Ceyhan Belediyesi’nin imkanları dahilinde tüm detayları düşünerek çocukların mutluluğunu perçinlemeye özen gösterdiğini dile getiren Başkan Hülya Erdem’in girişimleriyle pamuk şeker ve patlamış mısır yiyen, çuval yarışı ve halat çekme oyununda kıyasıya yarışan minik çocukların sandalye kapma ve yumurta taşıma yarışları da görülmeye değerdi. Kaymakamlık önüne kurulan dev şişme ve oyun parkında doyasıya eğlenen miniklere özel yüz boyama ve hatıra köşesi oluşturan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çocukların ve ailelerin heyecanına ortak oldu. Minik yüreklerin Tweety, Bugs Buny ve palyaço animatörlerle yaşadığı bayram mutluluğu ise ilçeyi rengarenk çiçek bahçesine döndürdü.
BARIŞA ÇAĞRI
23 Nisan’ın ruhuna uygun olarak barışa ve dostluğa çağrı yapan Başkan Hülya Erdem, “Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Dünyada Sulh’ şiarıyla hareket ediyoruz. Atamızın, ülkemizin her karış toprağına bıraktığı sevgi dolu izinden yürüyoruz” dedi.
Başkan Erdem, Ceyhan’ın etkinliğe katılan tüm çocuklarla tek tek ilgilendi, oyunlar oynadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
KOLTUĞUNU DA DEVRETTİ
Başkan Hülya Erdem, etkinlikler kapsamında bayramın en güzel geleneklerinden biri olan makam koltuğu devrini de gerçekleştirmeyi unutmadı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Hanife Barık’a koltuğunu teslim eden Başkan Hülya Erdem, çeşitli hediyeler takdim ettiği minik öğrenciye hem başkanlık gününde hem de hayatının bundan sonraki yıllarında üstün başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.