Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünde, 106 Fidan HKÜ Kampüsünde

YAŞAM 23.03.2021 - 08:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1620+ kez okundu.
 

Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünde, 106 Fidan HKÜ Kampüsünde

Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünde, 106 Fidan HKÜ Kampüsünde Toprakla Buluştu!   Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri, Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümünde, şehitlerin anısına 106 fidan dikti. HKÜ öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, şehitler için yapılan dua ile başladı ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Çanakkale Zaferi için yapılan fidan dikim etkinliğinin ilk fidanını, Rektör Dereli toprağa dikti. İlk fidanı toprakla buluşturan Dereli, fidana can suyu diye tabir edilen ilk suyunu da verdi. Daha sonra etkinliğe katılan akademik/idari personel ve öğrenciler tüm fidanları toprak ile buluşturarak, Çanakkale Şehitlerini andı ve Zaferin 106. yılını hep birlikte kutladı. Fidan dikimlerini gerçekleştiren öğrenciler, etkinliğe katılan Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ve akademisyenlerle beraber fidanların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümünde, 106 Fidan HKÜ Kampüsünde Toprakla Buluştu!

 

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri, Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümünde, şehitlerin anısına 106 fidan dikti.

HKÜ öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, şehitler için yapılan dua ile başladı ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Çanakkale Zaferi için yapılan fidan dikim etkinliğinin ilk fidanını, Rektör Dereli toprağa dikti. İlk fidanı toprakla buluşturan Dereli, fidana can suyu diye tabir edilen ilk suyunu da verdi.

Daha sonra etkinliğe katılan akademik/idari personel ve öğrenciler tüm fidanları toprak ile buluşturarak, Çanakkale Şehitlerini andı ve Zaferin 106. yılını hep birlikte kutladı.

Fidan dikimlerini gerçekleştiren öğrenciler, etkinliğe katılan Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ve akademisyenlerle beraber fidanların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.