akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ÇANAKKALE ZAFERİ KAHRAMANLIK DESTANIDIR!

GÜNDEM 18.03.2021 - 21:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2003+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE ZAFERİ KAHRAMANLIK DESTANIDIR!

ÇANAKKALE ZAFERİ KAHRAMANLIK DESTANIDIR! Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yılı ve “Şehitleri Anma” günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Akay, İstanbul’un işgal etmek amacıyla önce donanmayla ardından kara savaşlarıyla Çanakkale Boğazı’ndan geçmek isteyen itilaf devletlerine karşı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile yurdun dört bir yanından vatan savunması için Çanakkale’ye gelen yaşlı, genç, çocuk ve kadınların birlikte verdiği mücadelenin kahramanlık destanı olduğunu söyledi. Akay, “Çanakkale Zaferi gerçek bir kahramanlık destanıdır. Ulusumuzun özgürlüğü, vatanı, bayrağı için imkansızı başarabileceğinin en somut göstergesidir. Ulusumuz canıyla, kanıyla Çanakkale’nin geçilemeyeceğini tüm dünyaya gösteren eşsiz bir direniş sergilemiştir. Vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna verilen bu mücadele, Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin de temellerini oluşturmuştur. Çanakkale Zaferi’nin 106.yılında; verdiği emirler ve kararlar, sergilediği komutanlık yeteneği ve askeri dehasıyla Çanakkale savunmasının zafere dönüşmesini sağlayan Büyük Önder Atatürk’ü, vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

ÇANAKKALE ZAFERİ KAHRAMANLIK DESTANIDIR!

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yılı ve “Şehitleri Anma” günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Akay, İstanbul’un işgal etmek amacıyla önce donanmayla ardından kara savaşlarıyla Çanakkale Boğazı’ndan geçmek isteyen itilaf devletlerine karşı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile yurdun dört bir yanından vatan savunması için Çanakkale’ye gelen yaşlı, genç, çocuk ve kadınların birlikte verdiği mücadelenin kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Akay, “Çanakkale Zaferi gerçek bir kahramanlık destanıdır. Ulusumuzun özgürlüğü, vatanı, bayrağı için imkansızı başarabileceğinin en somut göstergesidir. Ulusumuz canıyla, kanıyla Çanakkale’nin geçilemeyeceğini tüm dünyaya gösteren eşsiz bir direniş sergilemiştir. Vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna verilen bu mücadele, Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin de temellerini oluşturmuştur. Çanakkale Zaferi’nin 106.yılında; verdiği emirler ve kararlar, sergilediği komutanlık yeteneği ve askeri dehasıyla Çanakkale savunmasının zafere dönüşmesini sağlayan Büyük Önder Atatürk’ü, vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.