Büyükşehirde kar teyakkuzu

YAŞAM 26.01.2022 - 09:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1992+ kez okundu.
 

Büyükşehirde kar teyakkuzu

Büyükşehir yoğun kar altında kalan ilçelerde yolların açık kalması için gece gündüz çalışıyor Adana’nın Toroslardaki ilçelerinde karla mücadele aralıksız sürüyor Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın Kuzey ilçelerinde yoğun kar yağışının ulaşımı aksatmaması için 7/24 çalışıyor. Son günlerde etkisini artıran soğuk hava ve yağış nedeniyle Feke, Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ, Kozan, Karaisalı (Kızıldağ) ve Pozantı İlçelerinde kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaştı. Ana hatlarda ve köy yollarında çalışmalarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri ile ASKİ, ulaşımın kesintisiz sürmesi için Pozantı’da 2, Saimbeyli’de 4, Tufanbeyli’de 5, Aladağ’da 10, Feke’de 5, Kozan’da 6 ve Karaisalı Kızıldağ Yaylası’nda 1 iş makinası ile çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir yoğun kar altında kalan ilçelerde yolların açık kalması için gece gündüz çalışıyor

Adana’nın Toroslardaki ilçelerinde karla mücadele aralıksız sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın Kuzey ilçelerinde yoğun kar yağışının ulaşımı aksatmaması için 7/24 çalışıyor.

Son günlerde etkisini artıran soğuk hava ve yağış nedeniyle Feke, Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ, Kozan, Karaisalı (Kızıldağ) ve Pozantı İlçelerinde kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaştı. Ana hatlarda ve köy yollarında çalışmalarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri ile ASKİ, ulaşımın kesintisiz sürmesi için Pozantı’da 2, Saimbeyli’de 4, Tufanbeyli’de 5, Aladağ’da 10, Feke’de 5, Kozan’da 6 ve Karaisalı Kızıldağ Yaylası’nda 1 iş makinası ile çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.