Büyükşehir yarınların için bugün yanında

EĞİTİM 10.08.2021 - 12:34, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2606+ kez okundu.
 

Büyükşehir yarınların için bugün yanında

  Büyükşehir, Yükseköğretim Kurumları sonuçlarına göre tercih yapacak gençlere ‘Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı’ hizmeti veriyor.   Adana Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumu Sınavı’nda başarılı olup üniversitede okumaya hak kazanarak tercih yapacak gençlere, doğru tercih yapabilmeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. REHBER ÖĞRETMENLERDEN ALTERNATİFLİ TERCİH Rehber öğretmenler eşliğinde üniversite hayatına başlayacak gençlere danışmanlık hizmeti Atatürk Parkı’ndaki 75. Yıl Sanat Galerisi’nde 20 Ağustos’a kadar her gün 09.00-19.00 saatleri arasında verilecek. Öğrencilerin özellikleri ile hedef ve ideallerini de dinleyen rehber öğretmenler, öğrencilere alternatifli tercih seçenekleri sunuyor. Öğrencilere alternatifi çok bir liste oluşturan rehber öğretmenler, yapılacak tercihlerin öğrencilerin sadece eğitim hayatını değil, bundan sonraki yaşamlarını ilgilendirdiğini ve bu nedenle de çok dikkat edilmesi gerektiğini belirttiler.

 

Büyükşehir, Yükseköğretim Kurumları sonuçlarına göre tercih yapacak gençlere ‘Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı’ hizmeti veriyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumu Sınavı’nda başarılı olup üniversitede okumaya hak kazanarak tercih yapacak gençlere, doğru tercih yapabilmeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

REHBER ÖĞRETMENLERDEN ALTERNATİFLİ TERCİH

Rehber öğretmenler eşliğinde üniversite hayatına başlayacak gençlere danışmanlık hizmeti Atatürk Parkı’ndaki 75. Yıl Sanat Galerisi’nde 20 Ağustos’a kadar her gün 09.00-19.00 saatleri arasında verilecek. Öğrencilerin özellikleri ile hedef ve ideallerini de dinleyen rehber öğretmenler, öğrencilere alternatifli tercih seçenekleri sunuyor.

Öğrencilere alternatifi çok bir liste oluşturan rehber öğretmenler, yapılacak tercihlerin öğrencilerin sadece eğitim hayatını değil, bundan sonraki yaşamlarını ilgilendirdiğini ve bu nedenle de çok dikkat edilmesi gerektiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.