Büyükşehir engelli vatandaşların manuel ve akülü sandalye ile çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor

GÜNDEM 22.06.2022 - 06:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2142+ kez okundu.
 

Büyükşehir engelli vatandaşların manuel ve akülü sandalye ile çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak için manuel ve akülü tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Zeydan Karalar’ın göreve gelmesinden bu yana Adana’da engelli vatandaşların sorunlarını azaltmak için yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce, daha önce dağıtılan yüzlerce materyalin haricinde, sadece 1 Haziran 2022 tarihinden bu güne kadar 200 civarında manuel ve akülü tekerlekli sandalye, klozetli sandalye, çocuk boy tekerlekli sandalye, yürüteç ve görme engelli vatandaşımız için beyaz baston ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı. Araç ve gereçlerin dağıtımını ev ziyaretleri yaparak gerçekleştiren Engelli Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, ihtiyaçları belirliyor. Manuel veya akülü araçlardan talep eden vatandaşların, Adana Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler birimine şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.  Manuel tekerlekli sandalye için kimlik fotokopisi ve sağlık raporu, akülü tekerlekli sandalye için ise kimlik fotokopisi ve akülü tekerlekli sandalye kullanabilir olduğunu belgeleyen heyet raporunu yanlarında getirmeleri isteniyor. 
Adana Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak için manuel ve akülü tekerlekli sandalye dağıtımına devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Zeydan Karalar’ın göreve gelmesinden bu yana Adana’da engelli vatandaşların sorunlarını azaltmak için yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce, daha önce dağıtılan yüzlerce materyalin haricinde, sadece 1 Haziran 2022 tarihinden bu güne kadar 200 civarında manuel ve akülü tekerlekli sandalye, klozetli sandalye, çocuk boy tekerlekli sandalye, yürüteç ve görme engelli vatandaşımız için beyaz baston ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı.

Araç ve gereçlerin dağıtımını ev ziyaretleri yaparak gerçekleştiren Engelli Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, ihtiyaçları belirliyor. Manuel veya akülü araçlardan talep eden vatandaşların, Adana Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler birimine şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.  Manuel tekerlekli sandalye için kimlik fotokopisi ve sağlık raporu, akülü tekerlekli sandalye için ise kimlik fotokopisi ve akülü tekerlekli sandalye kullanabilir olduğunu belgeleyen heyet raporunu yanlarında getirmeleri isteniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.