akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Büyükşehir’den köy okullarına kitap desteği…

09.11.2020 - 09:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1285+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den köy okullarına kitap desteği…

“Okuyalım Eyleyelim” kampanyasından köy okullarına kitap…   Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Beldetaş Belde Sağlık San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu ve personelinin desteği ile toplanan kitaplar köy okullarına ulaştırılıyor.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, okumanın ve eğitimin önemine yönelik söylem ve talimatlarına Beldetaş AŞ’den anlamlı bir reaksiyon geldi. “Okuyalım-Eyleyelim” adı altında kitap toplama kampanyası başlatan Beldetaş A.Ş.; Yönetim kurulu ve personelin de desteğiyle 15 günde 2 bin kitap topladı. Daha önce de kitap kampanyası gerçekleştiren şirket bu kez İmamoğlu İlçesi’nin köyleri için kitap topladı. Beldetaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca toplanan kitaplarla birlikte küçük çocukları okuma ve kitaba teşvik etmek için pastel boya da gönderdiklerini söyledi. ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE DESTEK Kitapların gönderilmesinden önce şirkette gerçekleşen törende kampanyanın organizasyonunu üstlenen Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Çelikten ile Beldetaş çalışanları Enver Şimşek, Fatih Taşyılmaz ve Gül Fethiye Güler’e teşekkür belgesiyle plaket verildi. Beldetaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca, eğitim ve okuma konusunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kendilerine sürekli destek olduğunu belirterek, “Ülkemizde kitap okuma oranı çok düşük, şehrimiz ise ülke istatistiğinin sonlarında. Bizler Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş A.Ş. olarak çalışanlarımızın da desteği ile geleceğimizin umudu olan çocuklarımız ve gençlerimizin aydınlanması için bu tür kampanyaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“Okuyalım Eyleyelim” kampanyasından köy okullarına kitap…

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Beldetaş Belde Sağlık San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu ve personelinin desteği ile toplanan kitaplar köy okullarına ulaştırılıyor.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, okumanın ve eğitimin önemine yönelik söylem ve talimatlarına Beldetaş AŞ’den anlamlı bir reaksiyon geldi.

“Okuyalım-Eyleyelim” adı altında kitap toplama kampanyası başlatan Beldetaş A.Ş.; Yönetim kurulu ve personelin de desteğiyle 15 günde 2 bin kitap topladı. Daha önce de kitap kampanyası gerçekleştiren şirket bu kez İmamoğlu İlçesi’nin köyleri için kitap topladı. Beldetaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca toplanan kitaplarla birlikte küçük çocukları okuma ve kitaba teşvik etmek için pastel boya da gönderdiklerini söyledi.

ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE DESTEK

Kitapların gönderilmesinden önce şirkette gerçekleşen törende kampanyanın organizasyonunu üstlenen Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Çelikten ile Beldetaş çalışanları Enver Şimşek, Fatih Taşyılmaz ve Gül Fethiye Güler’e teşekkür belgesiyle plaket verildi.

Beldetaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca, eğitim ve okuma konusunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kendilerine sürekli destek olduğunu belirterek, “Ülkemizde kitap okuma oranı çok düşük, şehrimiz ise ülke istatistiğinin sonlarında. Bizler Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş A.Ş. olarak çalışanlarımızın da desteği ile geleceğimizin umudu olan çocuklarımız ve gençlerimizin aydınlanması için bu tür kampanyaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.