Büyükoğlu ECE’sine kavuştu

YAŞAM 05.10.2022 - 09:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1028+ kez okundu.
 

Büyükoğlu ECE’sine kavuştu

Civan mert Suat Büyükoğlu, gönlüğünü kaptırdığı Ece ile dünyaevine girdi.

Fiziğinin yanı sıra yakışıklılığı ile de göze çarpan Suat Büyükoğlu; güzel ve bir o kadar da cana yakın Ece Karakaya ile Komshu Restaurant’ta yapılan görkemli düğün töreniyle hayatını birleştirdi, bekarlığa veda etti. Her iki aile mensuplarının yanı sıra genç çiftin arkadaşlarının da katıldığı törende, Komshu Restaurant’ın adeta her şeyi olan, “İsviçre çakısı” olarak değerlendirilen, çalışkanlığı ve sempatik yaklaşımıyla gönülleri fetheden Suat Büyükoğlu, düğün davetiyesi ile de kendinden bahsettirmeyi başardı. Düğün davetiyesinin zarfında Büyük Önder, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mavi gözleri yer alırken, Atatürk’ün imzası da davetiyenin içinde üst ibare olarak yazıldı. Konfetiler ve volkan gösterileri ile düğün alanına giren genç çiftin birbirine uyumu beğeniyle karşılanırken, gece boyunca pistten inmeyerek bu mutlu günü doyasıya yaşamaları dikkat çekti. Drone çekimi ile bu mutlu gece kayıt altına alınıp, ölümsüzleştirilirken, havai fişekler de geceyi aydınlattı.   Karakaya ve Büyükoğlu ailesi dünür olmanın, çocuklarının mürüvvetini görmenin heyecanını doyasıya yaşarken, konuklarla da yakından ilgilenerek iyi bir misafirperverlik örneği sergilediler. Komshu Restaurant’ın işletmeciliği yapan Eyüp ve Kemal Sözüöz ile diğer personel de Suat Büyükoğlu’nun bu mutlu gününde tüm imkanları seferber ederek, gecenin kusursuz geçmesi için çaba sarfetti.
Civan mert Suat Büyükoğlu, gönlüğünü kaptırdığı Ece ile dünyaevine girdi.

Fiziğinin yanı sıra yakışıklılığı ile de göze çarpan Suat Büyükoğlu; güzel ve bir o kadar da cana yakın Ece Karakaya ile Komshu Restaurant’ta yapılan görkemli düğün töreniyle hayatını birleştirdi, bekarlığa veda etti.

Her iki aile mensuplarının yanı sıra genç çiftin arkadaşlarının da katıldığı törende, Komshu Restaurant’ın adeta her şeyi olan, “İsviçre çakısı” olarak değerlendirilen, çalışkanlığı ve sempatik yaklaşımıyla gönülleri fetheden Suat Büyükoğlu, düğün davetiyesi ile de kendinden bahsettirmeyi başardı.

Düğün davetiyesinin zarfında Büyük Önder, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mavi gözleri yer alırken, Atatürk’ün imzası da davetiyenin içinde üst ibare olarak yazıldı.

Konfetiler ve volkan gösterileri ile düğün alanına giren genç çiftin birbirine uyumu beğeniyle karşılanırken, gece boyunca pistten inmeyerek bu mutlu günü doyasıya yaşamaları dikkat çekti. Drone çekimi ile bu mutlu gece kayıt altına alınıp, ölümsüzleştirilirken, havai fişekler de geceyi aydınlattı.

 

Karakaya ve Büyükoğlu ailesi dünür olmanın, çocuklarının mürüvvetini görmenin heyecanını doyasıya yaşarken, konuklarla da yakından ilgilenerek iyi bir misafirperverlik örneği sergilediler. Komshu Restaurant’ın işletmeciliği yapan Eyüp ve Kemal Sözüöz ile diğer personel de Suat Büyükoğlu’nun bu mutlu gününde tüm imkanları seferber ederek, gecenin kusursuz geçmesi için çaba sarfetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.