BÜYÜK BEYMEN İNDİRİMİ BAŞLADI

YAŞAM 11.01.2021 - 07:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1885+ kez okundu.
 

BÜYÜK BEYMEN İNDİRİMİ BAŞLADI

BEKLENEN BÜYÜK BEYMEN İNDİRİMİ BAŞLADI   Dünyaca ünlü moda markalarının 2020 Sonbahar / Kış sezonu ürünlerinde 50’ye varan Büyük Beymen İndirimi başladı.    Her sezon modaseverlerin büyük heyecanla beklediği Büyük Beymen İndirimi, Dolce Gabbana, Valentino, Bottega Veneta, Balenciaga, Celine, Etro, Corneliani, Canali, Isaia, Kiton, Jimmy Choo, Sergio Rossi’nin aralarında yer aldığı 900’ü aşkın dünyaca ünlü moda markasının yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın 2020-2021 Sonbahar Kış hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarında geçerli olan Büyük Beymen İndirimi, modaseverlere yüzde 50’e varan fiyat avantajı sunuyor.    Sezon boyu favoriniz olan ürünlere 50’e varan indirim ile sahip olmak için Beymen’lerde ve  www.beymen.com adresindeki Büyük Beymen İndirimi’ni kaçırmayın. 

BEKLENEN BÜYÜK BEYMEN İNDİRİMİ BAŞLADI

 

Dünyaca ünlü moda markalarının 2020 Sonbahar / Kış sezonu ürünlerinde 50’ye varan Büyük Beymen İndirimi başladı. 

 

Her sezon modaseverlerin büyük heyecanla beklediği Büyük Beymen İndirimi, Dolce Gabbana, Valentino, Bottega Veneta, Balenciaga, Celine, Etro, Corneliani, Canali, Isaia, Kiton, Jimmy Choo, Sergio Rossi’nin aralarında yer aldığı 900’ü aşkın dünyaca ünlü moda markasının yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın 2020-2021 Sonbahar Kış hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarında geçerli olan Büyük Beymen İndirimi, modaseverlere yüzde 50’e varan fiyat avantajı sunuyor. 

 

Sezon boyu favoriniz olan ürünlere 50’e varan indirim ile sahip olmak için Beymen’lerde ve  www.beymen.com adresindeki Büyük Beymen İndirimi’ni kaçırmayın. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.