Büşra Kayıkçı dinleyicileriyle buluşuyor.

SANAT 19.01.2021 - 13:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1580+ kez okundu.
 

Büşra Kayıkçı dinleyicileriyle buluşuyor.

Neoklasik müziğin Türkiye'deki genç temsilcisi Büşra Kayıkçı   PSM Online’a özel performansıyla 7 Şubat’ta dinleyicilerle buluşacak.   Ülkemizde neoklasik müziğin dikkat çeken genç temsilcilerinden Büşra Kayıkçı, minimalist, neoklasik ve ambient tarzda eserlerden oluşan bir repertuvar ile 7 Şubat akşamı PSM Online’da dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Genç piyanistin yalnızca PSM Online’a özel olarak gerçekleştireceği konserin biletleri 18 Ocak tarihinden itibaren passo.com.tr üzerinden satışta olacak.      Sanatseverleri evlerinin konforunda da sanatla buluşturmayı sürdüren Zorlu PSM, çevrimiçi platformu PSM Online’da bu kez ülkemizde neoklasik müziğin dikkat çeken temsilcilerinden genç piyanist Büşra Kayıkçı’yı ağırlıyor.   Sanatın pek çok alanıyla da ilgili olan, neo-klasik ve minimalist piyanoda sergilediği hünerle farklı dünyaların kapılarını aralayan çok yönlü piyanist Büşra Kayıkçı, baş döndürücü bir sadeliğe sahip piyano ahengiyle hazırladığı repertuvarıyla dinleyicilere unutulmaz bir performans sergilemeye hazırlanıyor.    7 Şubat Pazar akşamı, saat 21.00’da online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak konserin biletleri passo.com.tr üzerinden 18 Ocak Pazartesi saat 15:00’dan itibaren satışta olacak.    Bilet Fiyatları: Online Konser – Bilet Fiyatı: 12,50 ₺ 

Neoklasik müziğin Türkiye'deki genç temsilcisi Büşra Kayıkçı  

PSM Online’a özel performansıyla

7 Şubat’ta dinleyicilerle buluşacak.

 

Ülkemizde neoklasik müziğin dikkat çeken genç temsilcilerinden Büşra Kayıkçı, minimalist, neoklasik ve ambient tarzda eserlerden oluşan bir repertuvar ile 7 Şubat akşamı PSM Online’da dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Genç piyanistin yalnızca PSM Online’a özel olarak gerçekleştireceği konserin biletleri 18 Ocak tarihinden itibaren passo.com.tr üzerinden satışta olacak. 

 

 

Sanatseverleri evlerinin konforunda da sanatla buluşturmayı sürdüren Zorlu PSM, çevrimiçi platformu PSM Online’da bu kez ülkemizde neoklasik müziğin dikkat çeken temsilcilerinden genç piyanist Büşra Kayıkçı’yı ağırlıyor.

 

Sanatın pek çok alanıyla da ilgili olan, neo-klasik ve minimalist piyanoda sergilediği hünerle farklı dünyaların kapılarını aralayan çok yönlü piyanist Büşra Kayıkçı, baş döndürücü bir sadeliğe sahip piyano ahengiyle hazırladığı repertuvarıyla dinleyicilere unutulmaz bir performans sergilemeye hazırlanıyor. 

 

7 Şubat Pazar akşamı, saat 21.00’da online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak konserin biletleri passo.com.tr üzerinden 18 Ocak Pazartesi saat 15:00’dan itibaren satışta olacak. 

 

Bilet Fiyatları:

Online Konser – Bilet Fiyatı: 12,50 ₺ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.