akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Bugün Adana’da Hentbol’un nabzı atacak

SPOR 28.01.2021 - 08:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1136+ kez okundu.
 

Bugün Adana’da Hentbol’un nabzı atacak

Hentbol Federasyonu’nun, 2020-2021 Sezonu proğramı’nda yer alan Erkekler Türkiye Kupası  karşılaşmaları Perşembe günü start alıyor. 28 Ocak-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Seyhan Belediyespor Kulübü’nün evsahipliğini üstleneceği Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmaları’nda Süper Lig kategorisi’nde mücadele eden İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü ,Bursa Nilüfer Belediyespor Kulübü ile Muğla Köyceğiz Belediyespor Kulübü takımları da yer alacak.   İLK RAKİP:İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESPOR Genç ve gelecek vadeden bir kadroya sahip olduklarını belirten  Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takım Antrenörü Kamuran Şarlıoğlu , “ Ligin ilk yarısını, Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenerek galibiyet ile kapadık. Hazırlıklarımıza ara vermeden Türkiye Kupası karşılaşmalarına odaklandık. İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız.  Kupa’da ilk sınavımızı Perşembe günü İstanbul Beykoz Belediyespor karşısında vereceğiz. Kupa’da hedefimiz, genç sporcularımızın tecrübe kazanması olacak” dedi.   PANDEMİ KURALLARINA UYULACAK Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanılacak olan Erkekler Hentbol Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmaları’nda, Seyhan Belediyespor Kulübü pandemi şartlarını yerine getirmenin yanı sıra salonun hazırlanmasını da üstlenecek.   TÜRKİYE KUPASI PROĞRAMI 28 OCAK PERŞEMBE SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ-İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ SAAT:14.00 29 OCAK CUMA SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ-BURSA NİLÜFER BELEDİYESPOR KULÜBÜ Saat:15.30 30 OCAK CUMARTESİ SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ-MUĞLA KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ SAAT:15.30

Hentbol Federasyonu’nun, 2020-2021 Sezonu proğramı’nda yer alan Erkekler Türkiye Kupası  karşılaşmaları Perşembe günü start alıyor. 28 Ocak-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Seyhan Belediyespor Kulübü’nün evsahipliğini üstleneceği Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmaları’nda Süper Lig kategorisi’nde mücadele eden İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü ,Bursa Nilüfer Belediyespor Kulübü ile Muğla Köyceğiz Belediyespor Kulübü takımları da yer alacak.

 

İLK RAKİP:İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESPOR

Genç ve gelecek vadeden bir kadroya sahip olduklarını belirten  Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takım Antrenörü Kamuran Şarlıoğlu , “ Ligin ilk yarısını, Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenerek galibiyet ile kapadık. Hazırlıklarımıza ara vermeden Türkiye Kupası karşılaşmalarına odaklandık. İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız.  Kupa’da ilk sınavımızı Perşembe günü İstanbul Beykoz Belediyespor karşısında vereceğiz. Kupa’da hedefimiz, genç sporcularımızın tecrübe kazanması olacak” dedi.

 

PANDEMİ KURALLARINA UYULACAK

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanılacak olan Erkekler Hentbol Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmaları’nda, Seyhan Belediyespor Kulübü pandemi şartlarını yerine getirmenin yanı sıra salonun hazırlanmasını da üstlenecek.

 

TÜRKİYE KUPASI PROĞRAMI

28 OCAK PERŞEMBE

SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ-İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ

SAAT:14.00

29 OCAK CUMA

SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ-BURSA NİLÜFER BELEDİYESPOR KULÜBÜ

Saat:15.30

30 OCAK CUMARTESİ

SEYHAN BELEDİYESPOR KULÜBÜ-MUĞLA KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ

SAAT:15.30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.