akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

BTP Liderinden çarpıcı asgari ücret değerlendirmesi

SİYASET 05.12.2020 - 15:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1100+ kez okundu.
 

BTP Liderinden çarpıcı asgari ücret değerlendirmesi

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, partilerin asgari ücret önerilerini değerlendirerek "Biz veririz ama siz veremezsiniz. Çünkü sistem yanlış" dedi Dün itibarıyla Asgari Ücret Komisyonu milyonlarca işçimizi ilgilendiren asgari ücret çalışmalarına başladı.   Siyasi partiler de değişik rakamlarla asgari ücret tekliflerini basın medya yoluyla duyurdular.   Bu öneriler ile ilgili Bağımsız Türkiye Partisi'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.   Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında partilerin önerilerini tek tek sıralayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Biz veririz ama siz veremezsiniz. Çünkü sistem yanlış" değerlendirmesinde bulundu.   "Nereden vereceksiniz?"   BTP Lideri Baş'ın mesajı şöyle: "Asgari ücret teklifleri; İyi parti 3000 TL, CHP 3100 TL, HDP 4000 TL, SP 8800 TL... E hani bizdik marjinal ? O zaman size yıllardır bize sorduğunuz ve cevabını çok iyi bildiğimiz bir soru: NEREDEN VERECEKSİNİZ? Biz veririz ama siz veremezsiniz. Çünkü sistem yanlış!"    

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, partilerin asgari ücret önerilerini değerlendirerek "Biz veririz ama siz veremezsiniz. Çünkü sistem yanlış" dedi

Dün itibarıyla Asgari Ücret Komisyonu milyonlarca işçimizi ilgilendiren asgari ücret çalışmalarına başladı.
 
Siyasi partiler de değişik rakamlarla asgari ücret tekliflerini basın medya yoluyla duyurdular.
 
Bu öneriler ile ilgili Bağımsız Türkiye Partisi'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.
 
Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında partilerin önerilerini tek tek sıralayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Biz veririz ama siz veremezsiniz. Çünkü sistem yanlış" değerlendirmesinde bulundu.
 
"Nereden vereceksiniz?"
 
BTP Lideri Baş'ın mesajı şöyle:
"Asgari ücret teklifleri; İyi parti 3000 TL, CHP 3100 TL, HDP 4000 TL, SP 8800 TL...
E hani bizdik marjinal ?
O zaman size yıllardır bize sorduğunuz ve cevabını çok iyi bildiğimiz bir soru:
NEREDEN VERECEKSİNİZ?
Biz veririz ama siz veremezsiniz. Çünkü sistem yanlış!"

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.