akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Boyvadaoğlu,Öğretmenlik, yeryüzündeki en kutsal meslektir.

EĞİTİM 23.11.2020 - 22:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1063+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu,Öğretmenlik, yeryüzündeki en kutsal meslektir.

Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır… (M.Kemal Atatürk)

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Boyvadaoğlu mesajında ;Ülkemizde Öğretmenler Günü her yıl 24 Kasım'da coşku ile kutlanıyor. 1981 yılından beri kutlanan bu önemli gün olan bu günde dahil olmak üzere,hayatımız boyunca bize eşlik edecek hayat tecrübelerini öğreten,öğretmenlerimiz her zaman kalbimizde yer  alacaktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.   Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, tüm ögretmenlerimize şükranlarımı sunuyor,24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Terör saldırılarında ve görev başında hayatını kaybeden şehit  öğretmenlerimiz  başta olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır… (M.Kemal Atatürk)

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Boyvadaoğlu mesajında ;Ülkemizde Öğretmenler Günü her yıl 24 Kasım'da coşku ile kutlanıyor. 1981 yılından beri kutlanan bu önemli gün olan bu günde dahil olmak üzere,hayatımız boyunca bize eşlik edecek hayat tecrübelerini öğreten,öğretmenlerimiz her zaman kalbimizde yer  alacaktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.  

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu önemli günde, tüm ögretmenlerimize şükranlarımı sunuyor,24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Terör saldırılarında ve görev başında hayatını kaybeden şehit  öğretmenlerimiz  başta olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.