BOYVADAOĞLUN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

GÜNDEM 10.04.2021 - 07:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2411+ kez okundu.
 

BOYVADAOĞLUN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN BOYVADAOĞLUN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Boyvadaoğlu  yayınladığı mesajında ; “Canını siper ederek görevini fedakâr bir şekilde yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız. Ülkemizin güvenlik teşkilatının çok önemli bir parçası olan Polis Teşkilatımız, ülkemizdeki iç huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencedir.  Dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensuplarımız, vatandaşın haklarına saygılı, hoşgörülü, disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da vatandaşlarımızın gönlünde her zaman ayrı bir yere sahiptir”. Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakar’lıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum diyerek sözlerini bitirdi.
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN BOYVADAOĞLUN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Boyvadaoğlu  yayınladığı mesajında ; “Canını siper ederek görevini fedakâr bir şekilde yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız. Ülkemizin güvenlik teşkilatının çok önemli bir parçası olan Polis Teşkilatımız, ülkemizdeki iç huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencedir. 

Dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensuplarımız, vatandaşın haklarına saygılı, hoşgörülü, disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da vatandaşlarımızın gönlünde her zaman ayrı bir yere sahiptir”.

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakar’lıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası'nı kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.