BOYVADAOĞLU'na ziyaretler hız kesmiyor.

SİYASET 04.11.2020 - 10:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2116+ kez okundu.
 

BOYVADAOĞLU'na ziyaretler hız kesmiyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU'na ziyaretler devam ediyor. Belediye İş Sendikası Başkanı Aytekin AYBAR ve Altın Koza işçi temsilcisi Elif ÖZGÖNÜL İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU'nu ziyaret etti.  BOYVADAOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,Belediye İş Sendikası ve Altın Koza çalışanlarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Aytekin AYBAR ise  yapılan görüşmede tüm işçilerin haklarının korunması için sendika olarak büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.    

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU'na ziyaretler devam ediyor.

Belediye İş Sendikası Başkanı Aytekin AYBAR ve Altın Koza işçi temsilcisi Elif ÖZGÖNÜL İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU'nu ziyaret etti.

 BOYVADAOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,Belediye İş Sendikası ve Altın Koza çalışanlarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Aytekin AYBAR ise  yapılan görüşmede tüm işçilerin haklarının korunması için sendika olarak büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.