BOYVADAOĞLU MİLLET ÇAĞIRIYOR BİZ GİDİYORUZ.

SİYASET 24.08.2021 - 22:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2370+ kez okundu.
 

BOYVADAOĞLU MİLLET ÇAĞIRIYOR BİZ GİDİYORUZ.

Adana'da üye sayısını gün geçtikçe artıran iyi partiye bugünde tekir yaylasında yeni üyeler katıldı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; Kaybedecek zamanımız kalmadı, aksini iddia edenler, “Bu düzen dışında seçenek yok, kabul edin” diyerek yalan söylüyorlar. 2023’te halka büyük Türkiye müjdesini veren bu düzenin savunucularının topu birden halka yalan söylüyorlar. Bunun böyle olmadığını gören vatandaşlar çözümü partimizde bularak üye olmak için bizleri davet ediyorlar bizde onların ayaklarına giderek partimizi iktidar yolunda biraz daha güçlendiriyoruz. Bügünde Tekir yaylasında bizlri çağıran milletin ayagına giderek rozetlerini takıp İyi ailemizi biraz daha güçlendirdik. Pozantı İlçe Başkanımız Sn. Mustafa ARIKAN’ın organize ettiği ve Adana Milletvekilimiz Sn. Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU, Genel İdare Kurulu Üyemiz Sn. Süleyman Sırrı ÖZDOLAP, İl, İlçe Başkan yardımcılarımız, İl, İlçe Yöneticilerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizin katıldığı Tekir yaylamızda gerçekleştirdiğimiz üye katılım etkinliğinde İYİ Ailemize 27 yeni üye kazandırdık. Partimize yeni gelen tüm üyelerimize hoş geldiniz diyor, desteklerinden dolayı partililerimize de teşekkür ediyorum.  
Adana'da üye sayısını gün geçtikçe artıran iyi partiye bugünde tekir yaylasında yeni üyeler katıldı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; Kaybedecek zamanımız kalmadı, aksini iddia edenler, “Bu düzen dışında seçenek yok, kabul edin” diyerek yalan söylüyorlar.

2023’te halka büyük Türkiye müjdesini veren bu düzenin savunucularının topu birden halka yalan söylüyorlar.

Bunun böyle olmadığını gören vatandaşlar çözümü partimizde bularak üye olmak için bizleri davet ediyorlar bizde onların ayaklarına giderek partimizi iktidar yolunda biraz daha güçlendiriyoruz.


Bügünde Tekir yaylasında bizlri çağıran milletin ayagına giderek rozetlerini takıp İyi ailemizi biraz daha güçlendirdik.

Pozantı İlçe Başkanımız Sn. Mustafa ARIKAN’ın organize ettiği ve Adana Milletvekilimiz Sn. Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU, Genel İdare Kurulu Üyemiz Sn. Süleyman Sırrı ÖZDOLAP, İl, İlçe Başkan yardımcılarımız, İl, İlçe Yöneticilerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizin katıldığı Tekir yaylamızda gerçekleştirdiğimiz üye katılım etkinliğinde İYİ Ailemize 27 yeni üye kazandırdık.

Partimize yeni gelen tüm üyelerimize hoş geldiniz diyor, desteklerinden dolayı partililerimize de teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.