akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Boyvadaoğlu mahalleleri ziyaret ediyor

SİYASET 20.09.2022 - 06:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2521+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu mahalleleri ziyaret ediyor

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Saha çalışmalarını artıran Boyvadaoğlu, Adana'da yerleşim birimlerindeki muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensuplarını ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerini paylaşıyor. Başkan Boyvadaoğlu'nun yaptığı ziyaretlere yöneticiler de eşlik ediyorlar. Boyvadaoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: İl teşkilatımızla birlikte Barajyolu caddesinde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in selamlarını ilettik. Üye kayıt çalışması yaptık. Hem yeni üye kaydı gerçekleştirdik, hem de vatandaşlarımızla kucaklaşıp dertlerini dinledik. En çok sahada olan, halkın arasında olan bir partiyiz.Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi'nin aylardır il, il, ilçe, ilçe gezi ve toplantıları  devam ederken Bizler de Adana'da ilçelerimizi, mahallelerimizi geziyor, her konuda vatandaşlarımızı dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz, Vatandaşlarımızın yoğun sevgi ve ilgisi bizleri memnun etmektedir.   Adana'da İyi Parti Adana il teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla omuz omuza, Adana’nın 15 ilçesinde  muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensupları vatandaşlarımızı  ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerimizi ve projelerimizi paylaşıyoruz,Yapılacak olan ilk seçimlerde İyi Parti olarak yerelde ve genelde  milletimizin destekleriyle en iyi sonucu alacagımıza inanıyoruz. Esnaf ziyaretimiz esnasında; sıkıntı ve taleplerini dinlediğimiz vatandaşlarımız "Artık yeter tek umudumuz İYİ Parti " diyor dedi.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Adana İl Başkanı Boyvadaoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Saha çalışmalarını artıran Boyvadaoğlu, Adana'da yerleşim birimlerindeki muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensuplarını ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerini paylaşıyor. Başkan Boyvadaoğlu'nun yaptığı ziyaretlere yöneticiler de eşlik ediyorlar.

Boyvadaoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İl teşkilatımızla birlikte Barajyolu caddesinde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' in selamlarını ilettik. Üye kayıt çalışması yaptık. Hem yeni üye kaydı gerçekleştirdik, hem de vatandaşlarımızla kucaklaşıp dertlerini dinledik.

En çok sahada olan, halkın arasında olan bir partiyiz.Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi'nin aylardır il, il, ilçe, ilçe gezi ve toplantıları  devam ederken Bizler de Adana'da ilçelerimizi, mahallelerimizi geziyor, her konuda vatandaşlarımızı dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz, Vatandaşlarımızın yoğun sevgi ve ilgisi bizleri memnun etmektedir.
 

Adana'da İyi Parti Adana il teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla omuz omuza, Adana’nın 15 ilçesinde  muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensupları vatandaşlarımızı  ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerimizi ve projelerimizi paylaşıyoruz,Yapılacak olan ilk seçimlerde İyi Parti olarak yerelde ve genelde  milletimizin destekleriyle en iyi sonucu alacagımıza inanıyoruz.

Esnaf ziyaretimiz esnasında; sıkıntı ve taleplerini dinlediğimiz vatandaşlarımız "Artık yeter tek umudumuz İYİ Parti " diyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.