Boyvadaoğlu; Çalışmalarımızın ödülünü alıyoruz.

SİYASET 12.08.2021 - 09:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1397+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu; Çalışmalarımızın ödülünü alıyoruz.

Boyvadaoğlu Güçlü Türkiye - Güçlü Yarınlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Adana'nın Aşırı sıcağında ve neminde durmadan çalışarak İyi Partiyi Adana'da hak ettiği yere getirmek amacıyla yola çıkan Boyvadaoğlu gece gündüz demeyerek çalışarak ilçeleri ve köyleri gezerek üye kayıtları yapmaya devam ediyor. Bu çalışmaların karşılığınıda Adana'ki üye kayıtlarının sayısını ikiye katlıyarak aldıgını söyleyen Başkan Boyvadaoğlu açıklamalarında şunları söyledi; Ülkenin her alanda en güçlü ve en iyi durumda olabilmesinin ancak güçlü bir ekonomi, iyi bir eğitim sistemi,her bireye bireysel hak  sağlanması ile mümkün olacağına yineleyen, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  “toplumsal yapımızın güçlenmesi son derece hayati bir hedeftir.'' Ülkenin içerisinde oluşan sorunlarların artık çözülme zamanın geldiğin ve bunu Ancak İyi Parti İktidarıyla mümkün olacağını  söyleyen Başkan Boyvadaoğlu; Ülkede tek bir sorun olsa bir sorunu çözersin. Ancak onlarca, yüzlerce sorun var. Bu ülkede eğitim, sağlık, ekonomi politikaları değişmeli” dedi. Adana'nın Aşırı sıcağında ve neminde durmadan çalışarak İyi Partiyi Adana'da hak ettiği yere getirmek amacıyla çıktığım bu yolda düğün,nişan,cenaze merasimlerinde halkla iç içe gelerek partimin politikalarını anlatıyorum diyen Başkan Boyvadaoğlu Adana'da yanan Orman köylerini ziyaret ettikten sonra ziyaretlerine devam ediyor. Seyhan İlçesinin Bahçelievler, Yeşilevler, İsmetpaşa,Demetevler  mahallelerindeki esnafların sorunlarını dinlemek üzere, Bu mahalleleri Adana Milletvekili Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU, Genel İdare Kurulu Üyeleri Ümmü Gülsüm PAKSOY,  Süleyman Sırrı ÖZDOLAP, Seyhan İlçe Başkanı Misal BOLAT İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledik. Esnaflar ve vatandaşların içinde bulunduğu bu kötü durumdan bir an önce kurtulmak için sandığı beklediğini söyledi.
Boyvadaoğlu Güçlü Türkiye - Güçlü Yarınlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Adana'nın Aşırı sıcağında ve neminde durmadan çalışarak İyi Partiyi Adana'da hak ettiği yere getirmek amacıyla yola çıkan Boyvadaoğlu gece gündüz demeyerek çalışarak ilçeleri ve köyleri gezerek üye kayıtları yapmaya devam ediyor.

Bu çalışmaların karşılığınıda Adana'ki üye kayıtlarının sayısını ikiye katlıyarak aldıgını söyleyen Başkan Boyvadaoğlu açıklamalarında şunları söyledi;

Ülkenin her alanda en güçlü ve en iyi durumda olabilmesinin ancak güçlü bir ekonomi, iyi bir eğitim sistemi,her bireye bireysel hak  sağlanması ile mümkün olacağına yineleyen, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu  “toplumsal yapımızın güçlenmesi son derece hayati bir hedeftir.''


Ülkenin içerisinde oluşan sorunlarların artık çözülme zamanın geldiğin ve bunu Ancak İyi Parti İktidarıyla mümkün olacağını  söyleyen Başkan Boyvadaoğlu; Ülkede tek bir sorun olsa bir sorunu çözersin. Ancak onlarca, yüzlerce sorun var. Bu ülkede eğitim, sağlık, ekonomi politikaları değişmeli” dedi.


Adana'nın Aşırı sıcağında ve neminde durmadan çalışarak İyi Partiyi Adana'da hak ettiği yere getirmek amacıyla çıktığım bu yolda düğün,nişan,cenaze merasimlerinde halkla iç içe gelerek partimin politikalarını anlatıyorum diyen Başkan Boyvadaoğlu Adana'da yanan Orman köylerini ziyaret ettikten sonra ziyaretlerine devam ediyor.

Seyhan İlçesinin Bahçelievler, Yeşilevler, İsmetpaşa,Demetevler  mahallelerindeki esnafların sorunlarını dinlemek üzere, Bu mahalleleri Adana Milletvekili Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU, Genel İdare Kurulu Üyeleri Ümmü Gülsüm PAKSOY,  Süleyman Sırrı ÖZDOLAP, Seyhan İlçe Başkanı Misal BOLAT İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledik. Esnaflar ve vatandaşların içinde bulunduğu bu kötü durumdan bir an önce kurtulmak için sandığı beklediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.